Tarotkort Reading

Tarotkort reading som gir deg hjelp på veien. Vi kan jobbe med utfordringer innen kjærlighet, relasjoner, jobb/karriere, helse, blokkeringer, energi og åndelig utvikling.

Trenger du litt støtte eller veiledning, noe du ønsker litt hjelp til? Ved hjelp av tarotkortene og mitt klarsyn hjelper jeg deg til å kjenne bekreftelser og se ting klarere. Hvordan du kan komme deg gjennom utfordringen du er i nå, hvordan du har kommet i situasjonen og hvordan du kommer deg igjennom det. Dette kan hjelpe deg til å frigjøre deg fra gamle atferdsmessige måter å være på, og du kan få en positiv ny start i livet. Gode råd slik at du kan oppnå best mulig utfall, i den situasjonen du er i.

  • Hva som evt blokkerer eller skaper konflikt i sitasjonen
  • Hvilke ubevisste prosesser som foregår
  • Det din sjel allerede vet om prosessen
  • Det som skjer på et høyere plan
  • Hvilke konkrete handlinger som har ført frem til din situasjon i dag
  • Din situasjon fremover i tid. Gode råd slik at du kan oppnå best mulig utfall i situasjonen
  • Vi ser på hva du trenger for å lykkes
  • Eventuelle blokkeringer og restriksjoner som kan holde deg til bake forløses
  • Vi går videre til hvordan du skal lykkes, steg for steg
  • Og hva utfallet kan bli, forutsatt at du følger disse rådene

Timen vil foregå online, tlf og på mail.

Hva er historien til Tarot?

Tarotkort antas å ha sin opprinnelse på 1400-tallet i Europa, nærmere bestemt i Italia, og opprinnelig ble kortstokken kalt Tarocchi. Kortene fikk raskt gjennomslag i mange andre europeiske land etter at franskmennene erobret Milano og Piemonte i 1499. Major Arcana, tidligere kalt trumfkort, ble spesiallaget og malt for velstående familier, inkludert flere kortstokker som ble laget for Visconti-familien i Milan. De eldste overlevende kortene er de 15 Visconti-Sforza tarotkortstokkene som ble bestilt av hertug Filippo Maria Visconti mellom 1418 og 1425, noe som betyr at folk har lært å lese tarotkort i over 600 år.

Mange tenker at Tarot kun handler om å se inn i fremtiden, men jeg vil absolutt si at det er et genialt verktøy til selvutvikling også. Tarot kortene peker mot en utviklingsvei, og inneholder magiske nøkler du kan bruke til å åpne dører til ditt indre univers.

Tarotkort readingen vil ikke inneholde emner som medisinske diagnoser, død, helse eller graviditiet. Og det vil kun være om deg. Husk at alt som kommer frem kan endres på, du bestemmer over dine valg og din fremtid, Energiene er i flyt og det er også dine valg. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for at du skal få de beskjedene som gavner deg.

Annet

Tarotkort readingen jeg gir må bare betraktes som veiledning. Det du bestemmer deg for å gjøre med informasjonen som blir gitt deg, inkludert eventuelle handlinger du tar, er ditt eget personlige ansvar og valg. All lesing og spørsmål som besvares skal ikke på noe tidspunkt anses som juridiske, medisinske, økonomiske, psykologiske eller forretningsmessige forhold, og det forutsettes at pasienten selv gjør sin tolkning og vurdering av opplysningene. Av juridiske grunner må vi informere deg om at lesingen kun er veiledende. Mine tjenester er ikke en erstatning for profesjonelle tjenester, og det anbefales at du også søker råd hos en relevant ekspert innenfor det spesifikke fagområdet.

Svar kan ta opptil 1 uke. Du får denne readingen skriftlig over mail.

Send meg gjerne en melding eller e-post med spørsmål eller tema jeg skal se på.

Mail: v@energihagen.no

Pris kr 2200,-

Betaling over Vipps # 698670

Bankkonto: 26013742919