Referanser

Referanser – Healing og Regresjonsterapi

Her er noen referanser fra klienter som har vært til healing, personlig veiledning og regresjonsterapi hos meg her på Energihagen, eller zoom/tlf.

Anbefaling

Jeg har mottatt Reiki-healing hos Vigdis ved Energihagen jevnlig i over ett år nå. Behandlingen hjelper ifht å lindre smerter og redusere stress og er beroligende og helende. Vigdis er en varm og lyttende person som det er lett å åpne seg for og føle tillit til. Hun har hjulpet meg med å løse opp energetiske blokkeringer både i meg selv og overfor andre mennesker.  Behandling og veiledning hos Vigdis har hjulpet meg videre i viktige prosesser i mitt liv. Jeg anbefaler behandling hos Vigdis ved Energihagen på det varmeste! ❤

Mvh 

Kristin 

Fellesregresjoner

Kjære Vigdis Jeg var så heldig å få være med på en av dine felles regresjoner via zoom, og jeg synes det var en spennende reise du veiledet meg gjennom.

For min del så ble jeg tatt tilbake til et tidligere liv i Praha. Den byen har jeg besøkt for en del år tilbake, og opplevde mye følelser i forbindelse fra et tidligere liv der. Jeg synes at det var rart at jeg skulle reise tilbake dit, men jeg regner med at det lå noe uoppgjort der som skulle forløses. Men før dette skjedde så veiledet du meg gjennom et renselses program, og da kom det ut mye gammelt. Etterpå så følte jeg meg så rein. Så tusen takk Vigdis for denne reisen.

Du er en flott og dyktig terapeut, som jeg absolutt kan anbefale videre til andre å prøve ut. Du har et rolig og vakkert vesen, som beroliger andre bare ved å være i samme rommet. Så det er ikke så rart at folk vil komme til deg og få hjelp.  PS: Dessuten er du en dyktig kunstner, og lager vakre og dype bilder med din teknikk, som er en blanding av foto og maleri. Jeg synes det var spennende å få oppleve kunstutstillingen din. Det kan jeg også anbefale andre å ta en titt på. Masse lykke til. ❤️   Hjertelig hilsen Greta.

«Jeg kan virkelig anbefale regresjonsterapi hos Vigdis, hun er profesjonell og dyktig. Jeg ble veiledet trygt gjennom min regrejon og fikk se og oppleve hendelser som har gitt meg en dypere følelse av tilhørighet i hverdagen min.»

Margrethe

Vigdis er en allsidig dame som jeg har fått oppleve. Jeg setter veldig pris på behandling som jeg har fått og hennes fotokunst må oppleves.

Hilsen Ragnhild

Den reikehealingøkten var veldig effektiv. Jeg ble veldig overrasket da jeg først prøvde det, så mye positiv energi jeg følte etter. Vigdis har en skånsom berøring med hendene og energiflyten beveget seg til mine skuldre og føtter områder som trengte det. Jeg anbefaler tjenestene hennes på det sterkeste.

Gina

«Kan virkelig anbefale Vigdis sin regresjonsterapi. Føltes veldig trygt å bli ledet av henne og fikk opp noen opplevelser og erkjennelser som jeg kan bruke videre som redskap i min egen utvikling.»

Celine

Jeg hadde tidvis følelser av at noe styret mine fysiske og emesjonelle helse. Over flere år har jeg i perioder senset noens nærvær i form av energi. Av en eller annen grunn har jeg selv hemmet min videre utvikling og var interessert i å forsøke å finne ut om dette var noe som stammet fra tidligere liv. Med dette tok jeg kontakt med Vigdis og fikk gjennomført en regresjonsøvelse.
Måten jeg ble ledet gjennom øvelsen og regresjonen på overbeviste meg om at regresjon er mulig. Den ble gjennomført på en sikker og tillitsfull måte. Opplevelsene jeg fikk ga meg nye verdifulle holdepunkter for videre selvutviklings arbeide. Når det er sagt har jeg også fått tilbakemelding på at jeg ikke skal stresse, men at jeg vil få svar på alt når min tid kommer.
May Britt

» Jeg er generelt skeptisk til det jeg anser som overnaturlige behandlingsmetoder som f.eks. regresjonsterapi. Jeg jobber selv innen helsevesenet med vitenskapelig anerkjente metoder. Likevel valgte jeg å takke ja til å prøve regresjonsterapi da jeg for ett år siden (2012) fikk anledning til å være øve-pasient for Vigdis. Jeg er fortsatt skeptisk, men må erkjenne at jeg totalt sett hadde det bedre i etterkant av behandlingen, dvs mindre grad av angst og uro. Jeg følte også at jeg kom i bedre kontakt med meg selv og min indre intuisjon. Eller hjelpere/rådgivere? Nå lytter jeg til det som åpenbarer seg for meg. I løpet av det siste halve året har jeg nådd flere av mine langsiktige mål. Jeg har bedre helse, har fullført en lang og krevende etterutdanning, fått drømmejobben og funnet drømmemannen. Det er nesten for godt til å være sant.

Hege

Prøvde dette en gang og gjør det gjerne igjen, har kraftig hodepine og den forsvant, 1000 takk Vigdis!
Margareth

Fjernhealing i gruppe

Tusen takk! Jeg ble fullstendig avslappet i hele kroppen. Etter et par minutter kjente jeg et slags trykk midt i pannen, ved d 3’øyet-d har jeg aldri kjent før, akkurat som noen holdt der.
Flere fra åndeverdenen dukket og opp for mitt indre. Dette var en særdeles herlig healing, gleder meg til natten! Riktig god kveld og natt til deg.
Ellinor

Tusen takk for at jeg fikk være med, kjenner meg bedre, har mindre vondt nå ♡
Marianne

Tusen takk for healing, Vigdis! Ble kald i magen og langs ryggvirvlene i begynnelsen, merket lysglimt og som om du var til stede. På slutten mye lilla farge. La også merke til når healingen var over. Føler meg varm og litt trett. PS er sjelden syk men har hatt influensa siden fredag men begynner å bli frisk nå. Takk!
Siv- Berit

Tusen takk, det bruset i kroppen:)
Elisabeth

Tusen takk for ny energi!
Anne

Hei og tusen takk for healing. Du ville gjerne ha tilbakemelding hvis vi ville- og det vil jeg. Jeg er ikke så ivrig på sånn «ukjent» healing- men du innbød til tillitt med ditt strålende ansikt- og så kjente jeg at JA det vil jeg ta imot.

Jeg leste nå at du sendte litt ekstra til hodet- og da måtte jeg smile for selv hadde jeg veldig «tankesurr» . Jeg kjente jeg var påkoblet ganske tidlig etter at jeg hadde meldt meg på- det begynte med ørene Sist jeg var så varm og rød på ørene var under en trommereise for noen måneder siden.

Jeg ba vel ikke om noe spesielt- bortsett fra at jeg stilte meg åpen for å motta det jeg behøver akkurat nå. Jeg følte sterkt nærvær av energi rundt meg- som en liten vifte du vet. Og lilla «bølger» bak lukkede øyner. Med en gang jeg la meg ned for å ta imot så kom det en høyfrekvent lyd på venstre øre. Jeg slet litt med å koble meg på moder jord- innledningsvis. Men aksepterte det. Jeg er fremdeles varm og rød på ørene -:-) og kald på bena ………faktisk opp til knærne ( som jeg ofte blir ) . Føler meg ………mildt smilende…….. Tusen takk Ørene burde avbildes- de koker Varm klem til deg
Nina

Hei Vigdis, Først vil jeg si, tusen takk for healingen! Umiddelbart kjente jeg prikkinger og «lammelser» i hendene. Noen små rykninger i noen fingre. Etter hvert kjente jeg en klump ved diafragma som snøret seg sammen. Det ble vanskelig å puste vanlig. Konsentrasjon falt med dette på pusteteknikk. Denne klumpen beveget seg videre til sternum, for så til halsen. Her kunne jeg virkelig kjenne på hvor tungt det var å puste ut. Jeg er for øvrig varm gjennom hele sekvensen. Mot slutten kunne jeg kjenne på en rask strømning av «lammelser» nedover beina. 20 min etter healingen kjente jeg på små skjelvinger i hendene, i tillegg var de noe kaldere. Opplever følelsen av å være varm i ansiktet. Denne sekvensen avtok etter ti minutter.
May Britt

Var med på min første fjernhealing i går. Opplevelsen min var slik: først kjente jeg et par steder hvor det kjentes ut som om det var små såpebobler som sprakk eller poffet. Og nakkemusklene strammet seg, slappet av og strammet seg igjen. Var lett varm. Så roet det seg og trodde at nå er det over. Det hadde nå gått ca 15 min. Ca 10 min. Senere når jeg ligger å prater med mannen som akkurat har kommet hjem så blir jeg kjempevarm i hele kroppen og svett i håndflatene og under beina. Det varer ikke så lenge. Etter litt når jeg har satt meg opp så er jeg mye lettere i skuldre og nakke. Har i lengre tid vært veldig sliten i dette området. Føler meg faktisk gladere også selv om jeg ikke har vært nedstemt fra før. Så tusen hjertelig takk! Har i kveld snakket varmt om deg til en venninne.
Hege

Takk for Healingen. Sov godt heile natta igjennom. Og det er lenge siden sist!
Anita

Føler meg kjempe fin, bomullshode som jeg ellers går med er nesten borte:) kjempe deilig, får mer tilbakemeld i morgen tusen takk!!! Klem
Trine

Slik umiddelbart; i starten jobba det veldig i halschakraet mitt. Nesten slik «bli kvalt» følelse. Men det er sikkert der eg har størst bokkering Fekk etterkvart litt flagrande følelse i heile kroppen. Og no kjenner eg meg energisk!Men eg greidde ikkje å halde fokus lenger enn 12-15 minuttar.
Gudrun

Eg kjente på ei inderlig ro i heile meg.
Kari