Livet mellom livene – En spirituell regresjon

En ”reise” som gir livet og døden et helt nytt perspektiv.

En sjelereise, der du blir bevisst minner fra den åndelige virkeligheten mellom dine tidligere liv og det nåværende livet. I dyp avslapning har du muligheten til å oppleve hva sjelen din opplever når den er ”hjemme”. Her finner mange sin livsoppgave og blir klar over hvem som er sine sjelevenner.

Litt om LIVET MELLOM LIVENE (LML)

Har du lest boken Sjelereiser av Michael Newton? Da vet du at vi nå i vår tid har fått en unik anledning til å utforske hva sjelen foretar seg når den ikke er inkarnert i en kropp. Det nye nå er at vi har mulighet til å gå inn og titte på «kjøreplanen» vår og gjøre endringer og korrigeringer underveis. Vi trenger ikke å vente til vi dør eller går gjennom en nær-døden-opplevelse før vi får se nærmere på livet vårt.

På dette sjelenivået er det mulig å finne ut mer om hensikten med det livet vi lever nå. Vi kan treffe igjen åndelige veiledere og sjelevenner og utveksle erfaringer fra dette og andre liv. Vi kan få møte høyerestående sjeler, De Eldre, for å få svar på dype spørsmål vi sitter med i dag. Vi kan få se hvordan vi planla dette livet vi nå lever, hvordan vi valgte omhyggelig hvem vi skulle oppleve det sammen med, hvilket tema vi skulle arbeide videre med, og hvilken vanskelighetsgrad det skulle være på livet vårt.

På forhånd er det fint om du trener deg til å kunne slappe av til en meditasjon.

Før du kommer til Livet mellom livene – En spirituell regresjon, må du ha gjennomført en vanlig regresjonstime hos meg. Jeg sjekker da hvor lett du kommer i en dyp avslappet tilstand og får tilgang på det tidligere livet. Vi går gjennom dette livet og rydder opp i eventuelle følelsesmessige reaksjoner som kan dukke opp, slik at de ikke forstyrrer når vi skal ut på den store og lange reisen til den åndelige dimensjonen.

Livet mellom livet – En spirituell regresjon. Her bruker jeg en god del tid på å få deg inn i en dyp, avslappet tilstand ved hjelp av lett hypnose. Veien går deretter via det tidligere livet som vi arbeidet oss gjennom, og tar utgangspunkt i dødsøyeblikket der. Så fortsetter du på ferden ut i et nytt og spennende terreng som du utforsker detaljert. Hele opplevelsen tar ca. 3- 4 timer. Reisen tas opp på lydfil , som du får sendt på mail etter timen.

Du kan møte din åndelige veileder, dine sjelevenner og De Eldre (høyerestående sjeler) og sammen dele erfaringer om din egen utvikling fra tidligere liv og frem til nå. Du kan få råd, veiledning og svar på spørsmål du har. Alt dette blir gjort i kjærlighet, respekt og ydmykhet. Dette kan hjelpe deg til en større forståelse av livet du lever akkurat nå.

Hva er meningen med livet? Hva er livsoppgaven min? Hvem er mine sjelevenner? Hvilken læringsprosess er jeg i? Hvorfor valgte jeg akkurat det livet jeg har nå? Hvorfor er jeg her?

Du kan også oppleve hvordan du var med på å planlegge det livet du lever akkurat nå. Valget om å være akkurat den du er i dag er gjort i dyp respekt for livsoppgaven din og målet du har for dette livet. Sjelen har alltid et ønske om å utvikle seg videre gjennom erfaringer og læring.

Denne sjelereisen varer i 3-4 timer og er basert på forskningen og metoden til Michael Newton, ”Sjelereiser”.