Kontakt

Energihagen – Vigdis Settem

Vigdis Settem

Velkommen til å bestille en time. Jeg holder til i Bærum, men har bare timer over nett og tlf. Ta kontakt på mail eller melding for bestilling av time over tlf eller zoom.

Tlf: 91842783 Telefonen besvares kun etter avtale

Mail: v@energihagen.no

Følg meg gjerne på FB https://www.facebook.com/energihagen

La ditt indre lys skinne!

Godkjenninger:

  • Startet med Reiki Healing i 2004 (Reiki I-II-III)
  • Kurs med Deborah Borgen, Silva Ultramind 2008
  • Regresjonsterapeut i 2011
  • Spirituell Regresjonsterapeut 2012
  • Klarsyntkurs og husrens 2020
  • VEKS fag 2021
  • NLP Practitioner 2022

Jeg opplevde flere episoder med klarsyn da jeg var ung, var litt nysgjerrig men også litt redd for det jeg så. Etterhvert så følte jeg meg klar til å utvikle og lære meg mer om det alternative. Jeg begynte på et Reiki kurs og åpnet min healing energi i 2004, hos Line Strandvik. Der tok jeg Reiki I og Reiki II. I 2007 tok jeg Reiki III hos Tove Irene Anderssen. Det har også blitt noen kurs med Deborah Borgen, Silva Ultramind. 2008-2009.

I 2011 utdannet jeg meg til Regresjonsterapeut hos Anne Bodil Røsvik, Regresjonsakademiet. Og 2012 gikk jeg videre og utdannet meg til Spirituell Regresjonstereapeut. Dengang var det ikke lov med hypnose i Norge, så utdannelsen ble tatt på Anne Bodil sitt sted i Sverige. Et vakkert, fredfylt sted og en tidligere skole på landet i Sverige. Ser at jeg er 1 av 5 godkjente spirituelle regresjonsterapeuter her i Norge. Jeg jobber utifra termene til Michael Newton, NLP og Andy Tomlinson.

2019 fikk jeg muligheten til å komme hjem til Lilli Bendriss, noe som åpnet og ga meg veldig mye.

I 2020 Begynte jeg på klarsyn kurs hos Greta Høiland, kjent fra TV, jakten på den 6.sans. Tok også neste kurs hos Greta om Husrens.

Etter mange år som healer tenkte jeg at det var på tide å få litt papirer og godkjennelser på det. Har vært medlem i Det Norske Healerforbund i noen år, men for å bli godkjent registrert medlem så krevde de litt mer. Og for å bli godkjent der, må man ha 10 skjemaer fra mine klienter at de kan gå god for mine healerevner. Det var også krav om godkjent VEKS fag. VEKS – fag tok jeg på Tunsberg medisinske skole 2021. VEKS-fag består av de 4 temaene: vitenskapslære, etikk, kommunikasjon og samfunnslære. Og litt senere i 2021 ble jeg Registrert Godkjent medlem i Det Norske Healerforbund.

I mange år har jeg vært nysgjerrig på mental trening og NLP (Nevro Lingvistisk Programmering). NLP er læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer. Det er en metodikk som bygger på at mennesket er enestående av natur og at vi alltid har et mye større potensial enn vi utnytter. Sagt på en annen måte er NLP læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

Våren 2022 Studerte jeg NLP Practitioner på SCALA – Scandinavian Coaching And Leadership Academy. Tidligere het skolen Metaresource. Jeg oppdaget spesielt etter pandemien at mange trengte gode samtaler. Her lærte jeg gode verktøy for å hjelpe andre på en best mulig måte. Både i jobbsituasjon og privat

Det er også mange andre jeg har møtt på min vei som har bidratt til min utvikling og lærdom- Så jeg sender de også en stor takk! Jeg er en person som er nysgjerrig, liker å lære og ikke minst hjelpe mennesker, natur og dyr, så jeg tror jeg aldri blir utlært. Eller som en tidligere lærer sa: «Den som tror man er ferdig utlært er ikke utlært men ferdig». Og livet er en prosess.

La oss skinne sammen!

Medlem

Medlem av Norsk Forbund for Regresjonsterapi.

Registrert og godkjent medlem av Det Norske Healerforbundet

Medlem av Den Norske Coachforening

Hjertelig velkommen til Energihagen for ny innsikt og påfyll !

Betaling

Alle timer må være betalt minst 24 timer før timen.

Over vipps # 702650 Energihagen

Eller bank konto: 26013742919

For meg så symboliserer sommerfuglene i bildet trasnformasjoner i livet