Gullpakke

Gullpakke, for deg som går for gull i eget liv

Her får du:

  • Samtale om «det du har på hjertet». Det kan være utfordringer, spørsmål, og mål.
  • Energirens – Som balanserer chakraene og fjerner energi du ikke trenger
  • Tar tilbake tapt livskraft – Som vil gi deg en energi flyt og boost.
  • Fjernhealing – Mange kjenner her en indre ro og glede. Mer flyt i hverdagen, god søvn, smertelindring og mer indre kraft. Før eller under healingen kan det også komme opp informasjon til deg.

  • Energirens før hver fjernhealing.

Ved en energirens fjerner vi det som ikke er ditt av andres energi. Andres sjelsfragmenter som sitter i energifeltet. Det kan også være andres følelser og tanke mønster, noen ganger kan dette også være noe som går i arv. Energirensen vil også være med på å løse opp blokkeringer i chakraene, slik at de vil bli mer i balanse, og ha en god energiflyt. Denne tar vi før fjernhealingen.

  • Få tilbake tapt livskraft/energi.

Hente tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser.

Hvis det har forekommet traumatiske hendelser som en ulykke eller andre dramatiske opplevelser kan det bli blokkeringer i kroppen og energien blir fastlåst. Her bruker jeg teknikker, så du kan få oppleve situasjonen på en ny måte. Uten å måtte fortelle meg om hendelsene. Kroppen kvitter seg med minnene, energien vil flyte igjen og vi lager nye celleminner.

Kraftdyr

Mange har løven som kraftdyr


Mange urbefolkninger (og toppidretts utøvere) bruker dyrenes energier til å hjelpe seg i forskjellige situasjoner. Hvert dyr bringer ressurser som trengs i en vanskelig situasjon. Noen tar også kraftdyret sitt med seg når vi skal hente tilbake din livskraft/energi.

3 Fjernhealinger (over 3-4 uker).

Du sitter eller ligger der du er. Og på avtalt tid og dag sender jeg deg fjernhealing. Healingen går dit den trengs mest, men jeg sender gjerne litt ekstra healing til blokkeringer.

Healing betyr å gjøre hel. Ved healing jobber jeg enten med Reiki Healing eller healing fra Gud/høyeste reneste kilde. Og noen ganger kombinerer jeg de ved å jobbe intuitivt. På denne timen kan det hende det dukker opp beskjeder fra guider eller dine kjære på den andre siden under healingen.

Vi avslutter med en samtale der vi snakker om hvordan det nå føles. Og vi integrerer den nye innsiktet og den nye energien i din nåværende sannhet.

Guidete Meditasjoner

  • Du vil også få tilgang til guidete meditasjoner. Jo flere ganger du gjør disse meditasjonene og avspenningsøvelsene jo dypere vil de gå. Meditasjon kan styrke konsentrasjonsevnen, redusere stress og skape fysiske endringer i hjernen.

Det er meditasjoner som gir indre ro, avspenning og reduserer stress

  • Tips til bedre søvn.

Jeg har selv strevd med søvnproblemer og vet akkurat hvor slitsomt og utmattende det er. Her får du mine beste tips, som i hvert fall har fått meg til å sove som et barn om natten.

  • 3 samtaler over Zoom/tlf i disse 3 ukene. Du velger selv om du ønsker de i forbindelse med fjernhealingen din.

Du vil også få 3 samtaler enten i sammenheng med fjernhealingene eller utenom. Det bestemmer du selv.

Pris 1950,- (veil pris kr 4395,-)

Og hvis du ønsker flere fjernhealinger etter dette , har jeg lagd en kampanje pakke her også:

Pakke med 3 fjernhealinger kr 750,- (veil pris kr 1500,-)

Pakke med 5 fjernhealinger kr 1500,- (veil pris kr 2500,-)

Disse Fjernhealing pakkene kan også bestilles separat.

Prisene gjelder ut mai.

Blir du med å gå for gull?

Send meg en melding her:

Mail: v@energihagen.no

Eller send meg en melding på tlf: 91842783

Og skriv gjerne når det passer best for deg, så tar jeg kontakt så vi avtaler en tid.