Fellesregresjon

Med jevne mellomrom holder jeg fellesregresjon over Zoom og Facebook

Fellesregresjon Denne kvelden vil jeg guide deg gjennom en meditasjon- og en Fellesregresjon tilbake i tid. Jeg vil også gjennomføre en Energirens og si litt om hvorfor det er spesielt viktig i den tiden vi lever nå.


Regresjonsterapi
Regresjonsterapi omfatter minner fra det nåværende livet og det noen kan oppfatte som liv vi har levd før. Enkelte av minnene kan være lagret i underbevisstheten. Med regresjonsterapi kan vi løse konflikter fra fortiden som har forstyrret vårt mentale, emosjonelle og fysiske velvære. Dette kan ha gitt oss blokkeringer, som etter hvert har gitt oss forskjellige problemer.
I en avslappet tilstand vil du bli veiledet tilbake til en opplevelse. Ved å gå til roten av problemet forløser vi blokkeringene og transformerer det på en måte som både er trygg og strukturert.

Regresjonsterapi når lenger og helbreder dypere på det fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige plan enn de fleste andre terapier.

  • Meld deg på til mail: v@energihagen.no
  • Betal kr 300,- til kontonummer: 26013742919 eller vipps 698670
  • Deretter sender jeg deg en mail med link til Zoom, hvor jeg holder fellesregresjonen.

Har du ikke brukt Zoom før så kan det være lurt å laste den ned på forhånd. Men de fleste åpner Zoom greit med linken de får tilsendt.

Regresjonsterapeut Vigdis Settem
Påmelding og spørsmål Mail: v@energihagen.no
Tlf: 918 42 783


Sted: Zoom. (Hjemme hos deg selv)
Tid: Ny tid kommer
Pris: kr 300,-

Her kan du lese hva noen av tidligere deltakere har skrevet: Referanser – Energihagen

Velkommen til en spennende tema kveld!