Priser

Timene taes over tlf eller Zoom etter avtale. Jeg har taushetsplikt. Og forholder meg til vedtekter og regler i henhold til Det Norske Healerforbundet.

Personlig veiledning Som personlig veileder ønsker jeg å hjelpe deg med det du har på hjerte. Gi deg ny innsikt, indre ro, og unike svar. Frigjøre blokkeringer. Vi kan også jobbe med vonde opplevelser og skape nye celleminner. Noen trenger også bare å lufte sine tanker og en samtale.

Coaching for personlig vekst og utvikling. Nå dine mål, finne dine sterkeste sider. Ved hjelp av NLP (Nevro Lingvistisk programmering), verktøy og samtale vil jeg hjelpe deg fra nåværende situasjon til en ønsket endring eller et mål.

Tid inntil 60 min Pris kr 1100,-

Pakke

3 timer kr 2990,-

6 timer kr 5300,-

Ved kjøp av pakke på 6 timer kan vi avtale delbetaling.

Sjelsbasert coaching vil foregå på tlf og på mail.

Her vil jeg som klarsynt og personlig veileder hjelpe deg  så du kan bruke dine sjels oppgaver i samklang med din sjel, dine følelser og kropp. Når du velger å være i tråd med din sjels oppgave, verdier, mål og bruker din sjels egenskaper. Vil du merke at livet faller på plass og flyter bedre på alle plan. Målene nåes raskere. Du legger merke til at alt faller på plass. Og livet du har drømt om og som din sjel har lengtet etter er oppnåelig.

Pakke pris 3 timer a 45 min + Tarot/reading på mail + Dine verdier og mål PDF.

Pris kr 5350,-

Hva er ditt mål eller kall?  Er du på rett vei i karriere og personlig retning? Ved hjelp av verktøy fra NLP (Nevro Lingvistisk programmering), Tarot, klarsyn og kommunikasjon med dine hjelpere på den andre siden, vil du få gode råd om hvilke skritt du kan ta videre for å nå ditt mål. Og det universet har som plan for deg.  

På forhånd får du en mail, der du skal fylle ut et skjema med NLP verktøy. Der vi bl.a finner dine verdier. Jeg forbereder meg til timen med dine svar fra mailen, Tarot og klarsyn og en telefonsamtale ( inntil ca 30 min) der vi snakker sammen). Du får en mail etter timen med oppsummering av hva vi har kommet frem til.

Pris kr 2980,-

Fjern healing og veiledning Når timen starter ringer jeg deg opp (eller sender deg en melding hvis du ønsker det). Vi starter med en kort samtale. Etter samtalen starter jeg med å gjøre en energirens på deg. Under healingen sitter eller ligger du, ta gjerne et teppe over deg og gjør det så komfortabelt du kan. Jo mer du slapper av, jo bedre er det. Under healingen kan det komme beskjeder fra dine guider/hjelpere/kjære på den andre siden. Gi deg selv gjerne litt ro reflekter over det som kommer opp og drikk litt vann etter timen. Etter timen har vi igjen en kort samtale (evt melding hvis du ønsker det).

Healingen kan også sette igang kroppens egne healing prosesser. Healing har hjulpet mange, men husk også å gjøre noe med årsaken til at du trenger healing.

Tid ca 60 min Pris kr 900,- Pakke på 3 kr 2500,-

Tid ca 30 min Pris kr 750,- Pakke på 3 kr 1990,-

«Det er i dine stille stunder du finner dine svar»

Ta kontakt for spørsmål eller time på mail eller melding. Så kan vi sammen se om det jeg tilbyr er noe for deg. Telefonen besvares kun etter avtale.

Jeg ringer deg opp ved avtalt tid.

Alle prisene er inkludert moms.

For bestilling av time send melding Tlf: 91842783

Du kan også evt sende en mail: v@energihagen.no

Avbestilling eller flytting av time må skje innen 24 timer før oppsatt tid. Timer som ikke er avbestilte innen fristen vil bli fakturert.

Jeg minner om at jeg tar forhåndsbetalt på alle mine tlf/zoom tjenester. Betaling må være registrert på min konto senest 24 timer før avtalt tid.

Betaling over Vipps # 698670

Bankkonto: 26013742919