Priser

Healing og veiledning Når timen starter ringer jeg deg opp (eller sender deg en melding hvis du ønsker det). Healingen sendes som fjernhealing. Vi starter med en kort samtale. Etter samtalen starter jeg med å gjøre en energirens på deg. Under healingen sitter eller ligger du, ta gjerne et teppe over deg og gjør det så komfortabelt du kan. Jo mer du slapper av, jo bedre er det. Under healingen kan det komme beskjeder fra dine guider/hjelpere/kjære på den andre siden. Gi deg selv gjerne litt ro reflekter over det som kommer opp og drikk litt vann etter timen. Etter timen har vi igjen en kort samtale (evt melding hvis du ønsker det).

Healingen kan også sette igang kroppens egne healing prosesser. Healing har hjulpet mange, men husk også å gjøre noe med årsaken til at du trenger healing.

Coaching for personlig vekst og utvikling. Frigjøring av negative emosjoner, Nå dine mål, finne dine ressurser og sterkeste sider. Ved hjelp av NLP (Nevro Lingvistisk programmering), verktøy og samtale vil jeg hjelpe deg fra nåværende situasjon til en ønsket endring eller et mål.

Første time coaching: inntil 1,5 time. Her har vi god tid til å finne dine ressurser og verdier. Vi ser på hva som er årsaken til utfordringene dine. Så vi kan fjerne begrensningene dine og sørge for at du får de resultatene du ønsker. Ved hjelp av dyplytting av hva du sier , finner vi hva som er viktigst for deg nå, hva vi kan jobbe med videre og gjør positive emosjonelle endringer. Etter denne timen kan jeg love at du vil føle deg oppløftet!

Tid: inntil 1,5 t Pris kr 1350,-

Priser Healing og Coaching

Tid 45 min Pris kr 1100,-

Pakke

3 timer a 45 min kr 2990,-

6 timer a 45 min kr 5300,-

Fjernhealing kan også bestilles for ca 30 min Da sendes det healing til avtalt tid. Sender kun en melding når jeg begynner å heale.

Pris kr 750,- Pakke på 3 kr 1990,-

Coaching/Samtaler ute

Inntil 1,5 time Pris kr 1300,-

Pris gruppe/bedrift maks 10 personer fra kr 6000,- eks mva

Regresjonsterapi

Regresjonsterapi  Kun over nett/tlf. Tid ca 1,5 -2 timer. Pris kr 1400,-

Spirituell Regresjon (Livet mellom livene) ca 2-4 timer: kr 2500,- (Forutsetter minst en tidligere Regresjon hos meg)

Skogsbading

1 person inntil 1,5 time Pris kr 1300,-

Pris gruppe/bedrift maks 10 personer fra kr 6000,- eks mva

«Det er i dine stille stunder du finner dine svar»

Ta kontakt for spørsmål eller time på mail eller melding. Så kan vi sammen se om det jeg tilbyr er noe for deg. Telefonen besvares kun etter avtale.

Timene taes over tlf eller Zoom etter avtale. Vi kan også avtale å ta timen på en cafe eller ute. Jeg har taushetsplikt. Og forholder meg til vedtekter og regler i henhold til Det Norske Healerforbundet og Norsk Forening For Coaching & NLP

Jeg ringer deg opp ved avtalt tid. Eller vi møtes ved avtalt sted.

For bestilling av time send melding Tlf: 91842783

Du kan også evt sende en mail: v@energihagen.no

Avbestilling eller flytting av time må skje innen 24 timer før oppsatt tid. Timer som ikke er avbestilte innen fristen vil bli fakturert.

Jeg minner om at jeg tar forhåndsbetalt på alle mine tjenester. Betaling må være registrert på min konto senest 24 timer før avtalt tid.

Betaling over Vipps #698670

Bankkonto: 2220 4618 406