Tjenester

Personlig veileder og Healer

Jeg hjelper deg som ønsker bedre helse, livskvalitet, innsikt og endringer.  Nå dine mål, få det livet du ønsker og det livet som er ment for deg på alle plan. 

Personlig veileder Jeg ønsker å hjelpe deg og nå dine mål, finne dine sterkeste sider, gi deg ny innsikt, indre ro, og unike svar, ved hjelp av verktøy, kunnskap og veiledning
over zoom og tlf. Slik at du kan ta gode valg, nå dine mål i henhold til
dine verdier og få det livet du ønsker. Jeg hjelper deg også med din
spirituelle utvikling. Som klarsynt gir jeg deg råd i forhold til dine spørsmål og det som kommer opp. Jeg ser dine muligheter og det potensiale du har. Dette kan være til stor hjelp i flere situasjoner.

Soul gifts coaching – Her finner vi dine «gaver» og det du er ment for. Når du er på riktig spor i livet vil du også merke at det blir mer flyt i det du gjør og livet generelt.  

Tarot kort Reading Trenger du litt støtte eller veiledning, noe du ønsker litt hjelp til? Ved hjelp av tarotkortene og min intuisjon hjelper jeg deg til å kjenne bekreftelser og se ting klarere. Hvordan du kan komme deg gjennom utfordringen du er i nå, hvordan du har kommet i situasjonen og hvordan du kommer deg igjennom det. Gode råd slik at du kan oppnå best mulig utfall i situasjonen

Healer Som healer har jeg flere ganger fått høre at jeg har en sterk healerkraft. Med å gi healing vil jeg hjelpe deg med en bedre helse og livskvalitet fysisk, psykisk, emosjonelt og åndelig.

Ved healing gir jeg også Energirens – Som balanserer dine chakra og
fjerner energi og andres tankemønster som ikke er ditt. Fjerner blokkeringer,
ubalanser og andres energier som da kan gi mer energiflyt, bedre helse og et
liv med mer indre ro og balanse.

Regresjonsterapi  Bli bedre kjent med deg selv – Kropp, følelser og tanker. Alt som er ubevisst styrer oss. Det som er bevisst det kan vi være med å styre. For all følelses og fysiske blokkeringe. For deg som ønsker å finne rotårsaken, fjerne blokkeringer, energirens og ny innsikt fra dette livet eller fra tidligere liv

Mange har fått god hjelp. Her ser du noen av tilbakemeldingene (Se referanser)

Alle mine tjenester gies over tlf eller videokonsultasjon/Zoom.

Jeg forholder meg til vedtekter og regler i henhold til forbundet jeg er medlem
av. Alt vi snakker om eller jeg får kjennskap til har jeg taushetsplikt om.

 

Behandlinger og priser

En time kan bestå av:

  • Personlig veiledning om «det du har på hjertet». Det kan være utfordringer, spørsmål, og hjelp til å nå dine mål. Som klarsynt gir jeg deg råd i forhold til dine spørsmål og det som kommer opp. Jeg ser dine muligheter og det potensiale du har. Dette kan være til stor hjelp i flere situasjoner.
  • Livsveiledning – På denne timen bruker jeg min kunnskap som veileder, regresjonsterapeut, klarsynt og healer. Jeg bruker verktøy som kan løse dine utfordringer på en best mulig måte. Ved hjelp av universet finner vi dine unike svar sammen. Det kan også være kontakt med dine guider, hjelpere eller dine kjære på den andre siden
  • Energirens – Ved en energirens fjerner vi det som ikke er ditt av andres energi. Andres sjelsfragmenter som sitter i energifeltet. Det kan også være andres følelser og tanke mønster, noen ganger kan dette også være noe som går i arv. Denne energirensen renser og balanserer dine chakraer også. Denne tar vi før fjernhealingen.
  • Chakrabalansering – Her balanserer vi dine chakraer, gjerne etter en healing.
  • Få tilbake tapt livskraft/Energi – Ved store påkjenninger og traumer kan vi miste vår sjelskraft. Her henter vi tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser. Hvis det har forekommet traumatiske hendelser som en ulykke eller andre dramatiske opplevelser kan det bli blokkeringer i kroppen og energien blir fastlåst. Her bruker jeg teknikker,så du kan få oppleve situasjonen på en ny måte. Kroppen kvitter seg med minnene, energien vil flyte igjen og vi lager nye celleminner.
  • Healing/Fjernhealing – Mange kjenner en indre ro og glede. Mer flyt i hverdagen, god søvn, smertelindring og mer indre kraft. Før eller under healingen kan det også komme opp informasjon til deg. Healing betyr å gjøre hel. Ved healing jobber jeg enten med Reiki Healing eller healing fra Gud/høyeste reneste kilde. Og noen ganger kombinerer jeg de ved å jobbe intuitivt. På denne timen kan det hende du kommer bedre i kontakt med din egen intuisjon og finner dine svar. Før eller under healingen kan det også komme opp informasjon til deg. Noen får også kontakt med sine kjære på den andre siden eller sine guider. Du sitter eller ligger der du er. Og på avtalt tid og dag sender jeg deg fjernhealing. Healingen går dit den trengs mest, men jeg sender gjerne litt ekstra healing til blokkeringer.

Drikk gjerne litt vann etter healingen.  Dette for å rense ut og jorde deg igjen.

Pris

1 time kr 900,- (tid 45  min)

Fjernhealing tid ca 20-30 min kr 500,-

Soul gifts coaching  (45-60 min)- Finn dine gaver og det du er ment for, og få mer flyt i livet kr 2200,- Over nett eller tlf.

Regresjonsterapi (tid ca 1 -2 t)  kr 1900,-  Over zoom

Spirituell regresjonsterapi  (tid ca 3-4 t)  kr kr 3000,-  Over zoom.

Kurs:

Nå dine mål: I løpet av livet kan mye endre seg. Og tiden er inne for å sette nye mål. Det som er positivt med det er at du nå kan sette opp en plan i forhold til dine grunnlegende verdier og interesser. Noen tar også en årlig sjekk om mål og verdier er riktig. Her coacher jeg deg slik at du finner dine verdier og når dine mål.

Hvorfor sette mål og hva er fordelen med det?

  • Du vet hvor du skal
  • Du vet hvor fokuset ditt skal være
  • Du vet hva du skal bruke  energi og oppmerksomhet på
  • Du sparer tid, krefter og penger

Sammen finner vi dine grunnleggende verdier og legger en plan slik at du når det målet som er best for deg.

Pris kr 1950,- 3 timer/ganger (a 45 min) inkl coaching x 3

Pris Kun kurset kr 1200,-

Ler mer her

 

 

 

Send meg en melding om ønsket time. Mail: v@energihagen.no Telefonen besvares kun etter avtale

Betalingen må være registrert på min konto senest 24 t før avtalt time.

Jeg ringer deg opp ved avtalt tid.

Betaling over Vipps # 698670

Eller Bankkonto nr: 26013742919