«Ghost busters»

Spøkelses jegere  og Energirens

Har du opplevd at det kan være vanskelig å finne roen på et hotellrom eller en leid hytte? Du føler at noe er der, energier, noen som går igjen. Kjenner sansene er på vakt og det er vanskelig å slappe helt av?

En av de mest hjemsøkte hoteller i England

Her skal jeg fortelle deg litt om hva jeg opplevde da min mann overrasket meg med å ha leid hotellrom i England. Dette var i England, i byen Gloucester i fjor. Da vi hadde hentet nøkkelen og var på vei opp til rommet, sto det litt informasjon om hotellet. Dette hotellet, The New Inn, var byens eldste hotel og vertshus fra 1300 tallet….. og en av de mest hjemsøkte i England. Å nei tenkte jeg…Ja dette kan jo bli spennende, og jeg som egentlig mest av alt trengte en god natt søvn etter et 3 dagers familieselskap og feiring av et gullbryllup.

The New inn i Gloucester

Barn som går igjen og et gjenferd som ikke liker kvinner

Jeg leste videre….. og det sto at det har blitt observert barn som snakker og en mann (med navn Johannes) som ikke liker kvinner. Og at det hver måned ble arrangert Ghost busters for å samle flere paranormale bevis på The new Inn.

Her er suiten vi bodde i på hotellet

Her kan du lese litt mer om hva du kan bruke for å fange opp paranormal aktivitet .

Det løste seg

Men fordelen ved at jeg fikk lest informasjonen om den paranormale aktiviteten da vi kom, var at jeg kunne rense rommet vi var i.  Så det gjorde jeg. Jeg tok meg god tid til å rense alle rommene i suiten vi var i. Og sov godt hele natten og våknet opp helt uthvilt. Håper jeg ikke ødela businessen for ghost busters teamet fra Glucester…he he..

Lys som slår seg på om natten

Min mann og jeg er ofte på hotell når vi er ute å reiser. Og det er ikke alltid jeg husker å rense rommet for andres energier. Som f.eks på et spa hotell vi var på nå i vinter. Rommet så greit ut (sjekker alltid om det ser rent ut), og vi gikk rett til spa etter at vi sjekket inn. Hadde en hyggelig 3 retters i den fine restauranten. Et fint opphold så langt! Kl 3 på natten våknet jeg…følte at det var noen energier i rommet. Jeg lå våken en stund og tenkte på hva dette var. Har opplevd andres energier, både de som har gått bort og de som har lagt igjen avtrykk. Så det skremte meg egentlig ikke. Ble bare litt nysgjerrig. Mannen min våknet også. Noen minutter etter slo plutselig lyset seg på. Og jeg kjente energien enda sterkere. Klarte å sovne igjen, men dette var en påminnelse på at jeg skal rense hvert eneste sted jeg skal sove på heretter. Dagen etter så vi nærmere på rommet. Døren så ut til å være sparket inn. Det ene speilet var borte. Da vi sjekket ut, nevnte jeg at lyset hadde slått seg på om natten. Noe de bare syns var rart. Men det blir nok ikke det rommet vi skal bo på neste gang vi skal dit.

Energirens

Dessverre er særlig empatiske og sensitive mennesker mest utsatt for andres energier. Andres energier kan tappe deg for energi, gi  deg følelser og tankemønstre som ikke er dine. Mange kan også oppleve paranormale hendelser, da de selv har tatt med seg andres energi i huset. Derfor gir jeg alltid en energirens til mine klienter, før all behandling hvis det er ønskelig.

Du skal også få noen tips hvordan du kan beholde din energi:

  • Visualiser en glasskule som beskytter hele deg. Eller et lys skjold. Der ingenting annet enn positivt kommer igjennom. Si gjerne et mantra eller affirmasjon i tillegg. Som f.eks «Jeg er gudommelig guidet og beskyttet til enhver tid»
  • Daglig meditasjon
  • Puste øvelser
  • Sørg for at du får nok hvile og restitusjon etter aktiviteter.
  • Lag deg gode søvn vaner.
  • Husk du har alltid et valg, du kan si nei. Du må ingen ting.
Energirens taes gjerne før en behandling

Noen tips

Og er du på et hotellrom eller et annet sted, der du føler det er andres energier eller at energien er tung. Det enkleste du kan gjøre er å lufte. Og be om at de energiene som ikke gavner deg, tilhører deg går bort. Og at du er gudommelig guidet og beskyttet til enhver tid.

Beskytt energien din og ta vare på deg selv!

Følg oss :
error
fb-share-icon