«The Art of Life»

Kurs med tema for høyere livskvalitet

Et kurs for deg som ønsker:

  • En positiv endring i livet
  • En bedre magefølelse/intuisjon
  • å komme i bedre kontakt med deg selv
  • Få ønskene dine oppfylt
  • Ta de beste valgene
  • En høyere livskvalitet
  • Å leve i pakt med den du er
  • Energirens/kutte bånd

Kurset vil gå over nett i 7 uker. En gang i uken (Mandager) vil jeg sende deg et video opptak. Du kan selv bestemme når du ønsker å ta kurset. Det blir også 3 live møter på Zoom hvor vi møtes og der vil det også bli Q&A (Spørsmål og svar).

Dato for oppstart og mer informasjon kommer 🙂

Og kanskje lurer du på noe av det samme andre har spurt om. Så her er noen spørsmål og svar.

Spørsmål: Dette høres kjempespennende ut! Men jeg er opptatt på mandager. Går jeg glipp av noe? 
Svar: Neida, det gjør du ikke. Om du velger å se modulen den mandagen, eller senere, er helt opp til deg. Du har tilgang til kurset 6 mnd, og kan ta det i ditt eget tempo eller følge kursgruppen. 


Spørsmål: Må jeg ha noen forkunnskaper?
Svar: Nei. Jeg lærer deg alt fra bunnen av.
 

Spørsmål: Kan jeg ta dette kurset senere?
Svar: Jeg vet ikke når evt neste kursrunde blir. Så grip muligheten nå.
 

Spørsmål: Hva er Q&A og hvordan får jeg det med meg?
Svar: Q&A står for Questions and Answers. I løpet av kurset har vi 3 felles livesendinger på Zoom der du kan stille meg spørsmål. Du kan stille meg spørsmål live eller sende inn spørsmål i forkant. Opptaket blir tilgjengelig innen 48 timer. Jeg er også tilgjengelig i kursets private Facebook gruppe for spørsmål gjennom de syv ukene.