Tarotkort Reading

Tarotkort reading som gir deg hjelp på veien. Trenger du litt støtte eller veiledning, noe du ønsker litt hjelp til? Ved hjelp av tarotkortene og min intuisjon hjelper jeg deg til å kjenne bekreftelser og se ting klarere. Hvordan du kan komme deg gjennom utfordringen du er i nå, hvordan du har kommet i situasjonen og hvordan du kommer deg igjennom det. Dette kan hjelpe deg til å frigjøre deg fra gamle atferdsmessige måter å være på, og du kan få en positiv ny start i livet. Gode råd slik at du kan oppnå best mulig utfall, i den situasjonen du er i.

I begynnelsen av 90 tallet kjøpte jeg meg mine første Tarot kort. Dette var også en tid hvor mye av mitt klarsyn kom sterkere opp. Så en litt spesiell tid for meg og mine nærmeste kan du si. Kortene har blitt tatt frem litt innimellom. Og nå ønsker jeg å tilby deg en Tarot kort Reading.

Hva er historien til Tarot?

Tarotkort antas å ha sin opprinnelse på 1400-tallet i Europa, nærmere bestemt i Italia, og opprinnelig ble kortstokken kalt Tarocchi. Kortene fikk raskt gjennomslag i mange andre europeiske land etter at franskmennene erobret Milano og Piemonte i 1499. Major Arcana, tidligere kalt trumfkort, ble spesiallaget og malt for velstående familier, inkludert flere kortstokker som ble laget for Visconti-familien i Milan. De eldste overlevende kortene er de 15 Visconti-Sforza tarotkortstokkene som ble bestilt av hertug Filippo Maria Visconti mellom 1418 og 1425, noe som betyr at folk har lært å lese tarotkort i over 600 år.

Mange tenker at Tarot kun handler om å se inn i fremtiden, men jeg vil absolutt si at det er et genialt verktøy til selvutvikling også. Tarot kortene peker mot en utviklingsvei, og inneholder magiske nøkler du kan bruke til å åpne dører til ditt indre univers.

Tarotkort I

Her legger jeg Tarotkort for deg som ønsker å se nærmere på et konkret spørsmål. Her ser vi nærmere på situasjonen. Både i fortid og fremtid. Og får et bilde av hva situasjonen egentlig handler om. Hva som blokkerer deg eller skaper konflikter. Hva som skjer på et høyere plan. Gode råd slik at du kan oppnå best mulig utfall i situasjonen. Svaret sender jeg deg i et PDF dokument på e-post.

Pris kr 950,-

Tarotkort II

Still meg et spørsmål. Denne readingen er spesielt bra hvis du vil oppnå en dypere forståelse av en situasjon, vite mer om hvordan den oppsto samt vite litt mer om hvordan situasjonen er på vei. Den gir deg et svar, men ikke mye detaljer. Svaret sender jeg deg i et PDF dokument på e-post.

Pris kr 550,-

Årskort legg

Vi har nå fått et nytt år, 2023. Og mange lurer kanskje på hva dette nye året vil bringe.

Denne tiden på året er ofte en tid mange av oss tar en oversikt over året som var og hva vi ønsker i året som kommer. Her ser vi litt på hva året/halvåret vil bringe, som gaver, selvutvikling, utfordringer og andre ting som kan være greit å ha i bakhode. Mange ønsker et årskortlegg eller halvårslegg som kan hjelpe de litt på veien. Jeg legger kort og gir deg en veiledning du har glede av hele det kommende året eller halvåret.

Årskort legg pris kr 1950,-

Halvårskort legg pris kr 950,-

Tarotkort readingen vil ikke inneholde emner som medisinske diagnoser, død, helse eller graviditiet. Og det vil kun være om deg. Husk at alt som kommer frem kan endres på, du bestemmer over dine valg og din fremtid, Energiene er i flyt og det er også dine valg. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for at du skal få de beskjedene som gavner deg.

Annet

Tarotkort readingen jeg gir må bare betraktes som veiledning. Det du bestemmer deg for å gjøre med informasjonen som blir gitt deg, inkludert eventuelle handlinger du tar, er ditt eget personlige ansvar og valg. All lesing og spørsmål som besvares skal ikke på noe tidspunkt anses som juridiske, medisinske, økonomiske, psykologiske eller forretningsmessige forhold, og det forutsettes at pasienten selv gjør sin tolkning og vurdering av opplysningene. Av juridiske grunner må vi informere deg om at lesingen kun er veiledende. Mine tjenester er ikke en erstatning for profesjonelle tjenester, og det anbefales at du også søker råd hos en relevant ekspert innenfor det spesifikke fagområdet.

Svar kan ta opptil 1 uke.

Send meg gjerne en melding eller e-post med spørsmål eller tema jeg skal se på.

Mail: v@energihagen.no

Betaling over Vipps # 698670

Bankkonto: 26013742919