Spirituell regresjonsterapi

Ved spirituell regresjonsterapi ser vi nærmere på: Sjelegrupper, spirituelle veiledere, healing team, livsoppgaver, valg for ny inkarnasjon og møte med eldrerådet.

Livet mellom livene på åndeplan

Livet mellom livene – En spirituell regresjon

En sjelereise, der du blir bevisst minner fra den åndelige virkeligheten mellom dine tidligere liv og det nåværende livet. I dyp avslapning har du muligheten til å oppleve hva sjelen din opplever når den er ”hjemme”.

Du kan møte din åndelige veileder, dine sjelevenner og De Eldre (høyerestående sjeler) og sammen dele erfaringer om din egen utvikling fra tidligere liv og frem til nå. Du kan få råd, veiledning og svar på spørsmål du har. Alt dette blir gjort i kjærlighet, respekt og ydmykhet. Dette kan hjelpe deg til en større forståelse av livet du lever akkurat nå.

  • Hva er meningen med livet?
  • Hva er livsoppgaven min?
  • Hvem er mine sjelevenner?
  • Hvilken læringsprosess er jeg i?
  • Hvorfor valgte jeg akkurat det livet jeg har nå?
  • Hvorfor er jeg her?

Valgene du tok

Du kan også oppleve hvordan du var med på å planlegge det livet du lever akkurat nå. Valget om å være akkurat den du er i dag er gjort i dyp respekt for livsoppgaven din og målet du har for dette livet. Sjelen har alltid et ønske om å utvikle seg videre gjennom erfaringer og læring.

Denne sjelereisen varer i 3-4 timer og er basert på forskningen og metoden til Michael Newton, ”Sjelereiser”. Før denne timen må du ha hatt en regresjonstime hos meg.