Finn dine ressurser

nå dine mål
Bruk dine ressurser og få mer av det du ønsker

Finn dine ressurser og få mer av det du ønsker:

Hva gjør du når du lever det livet du ønsker, og det du er ment for? Bli med å finn dine ressurser og få mer av det du ønsker. Her finner vi dine ressurser, ser på hva som har stoppet deg i livet og gjør positive endringer. Du får med deg verktøy for gode valg senere også, Vi setter opp mål og hvordan kunne nå de.  Det har vist seg at de som skriver ned sine mål og  planlegger veien dit, har mye større sjanse for å lykkes.  Planlegg livet ditt før noen andre gjør det. Bli med på workshop og planlegg for suksess, og få mer av det du ønsker.

Min visjon er å bidra til at alle mennesker får tilgang til sine ressurser og kan bruke de i harmoni med seg selv og i verden.

Finn dine ressurser og få mer av det du ønsker

I løpet av livet kan mye endre seg. Uforutsette ting skjer. Det er ikke alt vi kan styre. Våre ressurser blir glemt og våre mål kan noen ganger virke uoppnåelig. Så nå har jeg lagd denne timen der jeg bruker det som jeg har sett har hjulpet flest av mine klienter. Her dyplytter jeg og vil spørre deg om det jeg hører mellom linjene også. Hva som er din sannhet. Dette er faktisk min «signatur tjeneste» vil jeg nesten si. Den som jeg har sett har gjort størst endring på kortest tid.

Her viser jeg deg også verktøy og sammen ser vi på det som er viktig for deg og fremtiden din. Du har hørt den om at hvis ikke du planlegger og setter deg dine mål, på hva du skal. Da gjør noen andre det. Ta styring på ditt eget liv! Hvis du fikk de verktøyene og ressursene du trenger til å skape deg det livet du drømmer om. Hva skjer i livet ditt da?

Finn dine ressurser og

Sak: Ditt liv

Sted:  Zoom/over nett

Tid: 1,5 time

Pris: Kr 1950,-