Regresjonsterapi

For all følelses og fysiske blokkeringer
For deg som ønsker endringer, mer energi og ny innsikt!

Noen kommer også kun fordi de er nysgjerrige, på hva som ligger av minner og blokkeringer i underbevisstheten fra dette livet, eller som noen opplever ”et annet liv”. Vi løser opp blokkeringer, henter opp positive hendelser og livskraft. Dette gir raskt endringer, glede, innsikt og en ny start.

Regresjonsterapi
Regresjonsterapi omfatter minner fra det nåværende livet og det noen kan oppfatte som liv vi har levd før. Enkelte av minnene kan være lagret i underbevisstheten. Med regresjonsterapi kan vi løse konflikter fra fortiden som har forstyrret vårt mentale, emosjonelle og fysiske velvære. Dette kan ha gitt oss blokkeringer, som etter hvert har gitt oss forskjellige problemer.
I en avslappet tilstand ( lett hypnose) vil du bli veiledet tilbake til en opplevelse. Her løser vi opp blokkeringer i energibanen og henter tilbake tapt livskraft og positiv energi. Dette gjør at du kan kjenne endringer veldig raskt, og mange får en ny start og innsikt.

Vi Regresjonsterapeuter mener Regresjonsterapi når lenger og helbreder dypere enn de fleste andre terapier. Med Regresjonsterapi jobber vi både på det bevisste og ubevisste plan. Dette gjør at det kan bli en sterkere og mer langvarig effekt på det du ønsker å endre.

Henting av egne sjelsfragmenter
Har du hørt ordtaket: ”Det er som om jeg har mistet en del av meg selv”?
Den delen kan du hente tilbake! Bli mer deg selv igjen.
Det vil gi deg kraften din tilbake, gi ny energi og ny innsikt.
Din underbevissthet sitter inne med alle minner. I en avslappet tilstand kan du få tak i disse minnene og forstå hvorfor ting er som de er. Da kan du også endre dem til noe som gjør deg godt.
I energifeltet ditt (auraen) har alle hendelser, som du har opplevd som vanskelig eller traumatisk, gjort at fragmenter har frosset og står stille. Disse fragmentene refererer til en hendelse i fortiden. Ved å gå tilbake til denne hendelsen kan du hente tilbake det energifragmentet som ble liggende igjen akkurat der hvor det skjedde.

Energirens
Ved en energirens fjerner vi det som ikke er ditt av andres energi. Andres sjelsfragmenter som sitter i energifeltet. Det kan også være andres følelser og tanke mønster, noen ganger kan dette også være noe som går i arv. Avslutter med healing.

Kraftdyr
Mange urbefolkninger (og toppidretts utøvere) bruker dyrenes energier til å hjelpe seg i forskjellige situasjoner. Hvert dyr bringer ressurser som trengs i en vanskelig situasjon.

Healing
Jeg overfører positiv, rensende og balanserende healing under alle behandlingene.

Jeg er medlem av Norsk forbund for regresjonsterapi. Min internasjonale godkjennelse både som Regresjonsterapeut og spirituell Regresjonsterapeut (Livet mellom livene) fikk jeg i 2012.
Reiki Healing grad III, 2004

sky_0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.