Regresjon – en reise i tid

2 kommentarer til Regresjon – en reise i tid

Regresjon – en reise i tid

jente

Hvordan foregår egentlig en Regresjon? Og hva er det? Kan det hjelpe meg? Må man tro på flere liv? Er jeg hypnotisert under regresjonen?
Noen som kommer til meg er rett og slett bare nysgjerrig og har mange spørsmål. Og det skjønner jeg godt! For det er spennende og en utrolig effektiv måte til å komme til kjernen i forskjellige problemer på. Og ikke minst, for å få det bedre rett og slett. Du har kanskje ikke hørt om Regresjonsterapi eller Regresjoner? Eller bare kommet over det ”tilfeldig” og ønsker å vite litt mer. Da kan du lese om det her.
Sånn kort fortalt så er Regresjonsterapi minner fra det nåværende livet og det noen kan oppfatte som liv vi har levd før. Enkelte av minnene kan være lagret i underbevisstheten. Med regresjonsterapi kan vi få opp disse, og forløse minnene som har forstyrret vårt mentale, emosjonelle og fysiske velvære. – Det er for alle følelses – og fysiske blokkeringer. Dette har ikke noe med religion å gjøre og man må heller ikke tro på flere liv. Men klart det hjelper å ha et åpent sinn. Under regresjonen er du dypt avslappet, slik at minnene fra underbevisstheten kommer lettere fram.
Tenkte jeg skulle fortelle litt fra en Regresjon jeg hadde på en klient. Og før jeg begynner må jeg bare si at alle er veldig forskjellig, så det er ingen typiske regresjoner. Navnet er endret, jeg kaller henne Nora her.
Aller først har vi en samtale om grunnen til hvorfor Nora ønsker en Regresjon. Hva hun ønsker å endre på i livet sitt, og hvordan hun kan få det ennå bedre. Når vi har gjort det, legger Nora seg ned på en sofa med teppe over seg. Jeg veileder henne på en guidet fantasireise, helt til jeg ber henne se for seg en dør som jeg ber henne åpne og gå igjennom.

Nora ser ned på føttene sine og ”ser”:
Jeg er barbeint, jorden jeg står på er varm – bakken er hard av tørket leire. Jeg spør hva mer hun legger merke til? Og Nora forteller om hva hun har på seg, hvordan hun ser ut. Etter hvert dukker det opp hendelser der det er flere mennesker. Vi kommer frem til et land og til et ca årstall. Nora blir guidet igjennom de forskjellige hendelsene. Nora blir guidet gjennom hele dette livet, og helt til slutten av det. Og til dit hun kommer etter dette livet. Ofte dukker det opp kjære familiemedlemmer som hun treffer igjen, og noen møter også sin åndeveileder. Her får Nora med seg noen råd som kan hjelpe henne i denne situasjonen hun er i, altså årsaken til at hun er til regresjon. Helt tilslutt mottar Nora en healing fra den høyeste reneste kilde.
En regresjon varer ca 2 timer. De fleste tror kanskje det har gått en time. Dette blir en reise uten tid og rom.
Alle regresjoner er forskjellige. Det som kommer opp av hendelser og tanker er det du trenger, og er klar for akkurat nå. Noen kommer til regresjonsterapi en gang og noen kommer flere ganger. Og noen ønsker å gå videre til en ”Livet mellom Livene” regresjon (Les mer om den på web siden). Alle dine svar har du selv. Jeg er bare en veileder som guider deg til å finne de.
Noen uker etter får jeg tilbakemelding fra Nora, om at hun har mindre vondt i en skade hun hadde, fått mer energi og blitt «tøffere». Har det bedre enn før!
Syns du dette høres Interessant ut, eller har du noen spørsmål? Da er det bare å ta kontakt!

sky_0

2 responses to “Regresjon – en reise i tid

    1. Vigdis Post author

      Hei Ja du må bestille time og møte opp fysisk. Det tar ca 2 timer og det koster kr 1400,- Bare ta kontakt hvis det er noe mer du lurer på, eller ønsker å bestille time.

      Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.