Priser

Behandlinger og priser:

Spirituell time

Denne timen er for deg som ønsker svar eller kontakt med kjære som har gått bort. Eller spirituell veiledning. Her får du ny innsikt og påfyll i hverdagen.

På denne timen bruker jeg min kunnskap som Terapeut, Regresjonsterapeut og healer.
Jeg jobber intuitivt og med energier på sjeleplan, for å finne det som kan hjelpe deg best mulig. Timen avsluttes med Healing.

Timen kan inneholde: Energirens. Hente tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser. Healing/Reiki Healing. Kontakt med guider, eller nære som har gått bort. Guiding, råd fra dine hjelpere.

Denne timen kan taes over tlf, zoom eller her på Energihagen
Tid ca 45-60 min Pris kr 700,-

Denne timen kan taes over tlf, zoom eller her på Energihagen.
Tid ca 45-60 min Pris kr 700,-

Regresjonsterapi : Her guider jeg deg tilbake til tidligere hendelser i dette livet eller som noen opplever tidligere liv. Her finner mange rotårsaken til sine plager. Slik at vi kan jobbe effektivt med dette på en ny måte. Og mange spennende minner og svar fra din underbevisst kommer opp. Vi avslutter med å gi deg healing og positive tanker/minner fra regresjonen.

Tid ca 2 timer: Pris kr 1400,-


Livet mellom livene
 – spirituell Regresjon. Denne regresjonen tar for seg tiden mellom liv og død. Hendelser på sjeleplan. Som kan gi deg de svarene du lurer på i forhold til ditt liv her på jorden. Her kan du ta med deg 10 spørsmål som du lurer på. I tillegg får du svar på hendelser i ditt liv, familie, sjelevenner, sjelefarger, livsoppgave.

(Forutsetter minst en tidligere Regresjon hos meg)

Tid ca 2-4 timer. Pris kr 2500,


Healing/Reiki Healing: Healende energi. En god påfyll med energi som gir deg indre ro og får kroppen til å sette igang sine healende krefter. Healingen går dit den trengs mest.

Tid ca 45 -60 min. Pris kr 700,-

Fjernhealing. Ved fjernhealing avtaler vi en tid, når du har mulighet til å ligge/sitte i ro en stund der du er. Healingen går dit den trengs mest. Mange føler en indre ro, noen sovner, det spiller ingen rolle. Healingen jobber så lenge den trenger det. Og den virker best når du er så avslappet som mulig.

Tid ca 15-20 min. Pris Kr 400,-

Fellesregresjoner
Holder Fellesregresjoner noen ganger i året. Det er en fin mulighet for deg som er litt nysgjerrig på regresjon.

Jeg holder også foredrag der jeg har en fellesregresjon, hvor jeg fører gruppen tilbake i tid. Det blir også en energirens og healing. Dette har jeg tidligere hatt på Tante Theoline i Skien, På Fagerheimlåven i Langesund, her i Energihagen sine lokaler og i forskjellige private grupper.