Priser

Behandlinger og priser:

Timene taes over tlf eller videokonsultasjon/Zoom.

Gullpakke

for deg som går for gull

  • Her får du 3 Fjernhealinger (over 3 uker).
  • Energirens før hver fjernhealing.
  • Få tilbake tapt livskraft/energi.
  • Avspenning
  • Hente tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser.
  • Meditasjoner
  • Tips til bedre søvn.
  • 3 samtaler over Zoom/tlf i disse 3 ukene.

Tid 45 -60 minutter inkl fjernhealing

Pris 1950,- (veil pris kr 4395,-)

Les mer om gullpakken her: Gullpakke – Energihagen

Og hvis du ønsker flere fjernhealinger etter dette , har jeg lagd to Kampanje pakker her :

Pakke med 3 fjernhealinger kr 750,- (veil pris kr 1500,-)

Pakke med 5 fjernhealinger kr 1500,- (veil pris kr 2500,-)

Disse Fjernhealing pakkene kan også bestilles separat.

Prisene gjelder ut februar. Ta kontakt så setter vi opp en time.

Spirituell veiledning/Coaching

Denne timen er for deg som ønsker spirituell veiledning, kontakt på sjeleplan med dine kjære. Her får du ny innsikt og indre ro. Dette er en time som har hjulpet mange.

På denne timen bruker jeg min kunnskap som Terapeut, Regresjonsterapeut og healer.
Jeg jobber intuitivt og med energier på sjeleplan, for å finne det som kan hjelpe deg best mulig. Noen får også beskjeder fra sine nære som har gått bort. Timen avsluttes med Healing.

Timen kan inneholde: Energirens. Hente tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser. Healing/Reiki Healing. Kontakt med guider, eller nære som har gått bort. Guiding, råd fra dine hjelpere. Timen kan også være, kun coachende samtale.
Tid ca 45-60 min Pris kr 900,-

Regresjonsterapi 

Her guider jeg deg tilbake til tidligere hendelser i dette livet eller som noen opplever tidligere liv. Her finner mange rotårsaken til sine plager. Slik at vi kan jobbe effektivt med dette på en ny måte. Og mange spennende minner og svar fra din underbevisst kommer opp. Vi avslutter med å gi deg healing og positive tanker/minner fra regresjonen.

Tid ca 2 timer: Pris kr 1800,-

Livet mellom livene

Spirituell Regresjon. Denne regresjonen tar for seg tiden mellom liv og død. Hendelser på sjeleplan. Som kan gi deg de svarene du lurer på i forhold til ditt liv her på jorden. Her kan du ta med deg 10 spørsmål som du lurer på. I tillegg får du svar på hendelser i ditt liv, familie, sjelevenner, sjelefarger, livsoppgave.

Forutsetter minst en tidligere Regresjon hos meg.

Jeg er i dag en av 5 her i Norge som er registrert i Regresjonsforbundet som utfører denne spirituelle regresjonen.

Tid ca 2-4 timer. Pris kr 3000,

Healing/Reiki Healing

Ved healing overfører jeg energi som kan fremme en persons vekst og helbredelsesprosess. Fjerner blokkeringer, ubalanser og andres energier som da kan gi mer energiflyt , bedre helse og et liv med mer indre ro og balanse.

Healende energi. En god påfyll med energi som gir deg indre ro og får kroppen til å sette i gang sine healende krefter. Healingen går dit den trengs mest.

Tid ca 45 -60 min. Pris kr 900,-

Fjernhealing

Ved healing overfører jeg energi som kan fremme en persons vekst og helbredelsesprosess. Fjerner blokkeringer, ubalanser og andres energier som da kan gi mer energiflyt , bedre helse og et liv med mer indre ro og balanse.

Ved fjernhealing avtaler vi en tid, når du har mulighet til å ligge/sitte i ro en stund der du er. Healingen går dit den trengs mest. Mange føler en indre ro, noen sovner, det spiller ingen rolle. Healingen jobber så lenge den trenger det. Og den virker best når du er så avslappet som mulig.

Tid ca 15-20 min. Pris Kr 500,

Pakke med 3 fjernhealinger kr 750,- (veil pris kr 1500,-)

Pakke med 5 fjernhealinger kr 1500,- (veil pris kr 2500,-)

Fellesregresjoner

Holder Fellesregresjoner noen ganger i året. Det er en fin mulighet for deg som er litt nysgjerrig på regresjon.

Pris pr stk kr 300,-

Jeg holder også foredrag der jeg har en fellesregresjon, hvor jeg fører gruppen tilbake i tid. Det blir også en energirens og healing. Dette har jeg tidligere hatt på Tante Theoline i Skien, På Fagerheimlåven i Langesund, her i Energihagen sine lokaler og i forskjellige private grupper.

Healing inkluderes i alle behandlingsformer.

Alle prisene er inkludert moms.

For bestilling av time send melding eller ring: T: 91842783 (legg gjerne igjen en beskjed, så ringer jeg deg opp igjen. Du kan også evt sende en mail: v@energihagen.no

Avbestilling eller flytting av time må skje innen 24 timer før oppsatt tid. Timer som ikke er avbestilte innen fristen vil bli fakturert. Ved influensalignende symptomer, flyttes timen uten kostnad.

Jeg minner om at jeg tar forhåndsbetalt på alle mine tlf/zoom tjenester. Betaling må være registrert på min konto senest 24 timer før avtalt tid.

Betaling over vipps # 702650 Energihagen

Bankkonto: 26013742919