Behandling

Timene taes over tlf eller videokonsultasjon/Zoom.

Ta kontakt så setter vi opp en time.

Behandlinger og priser:

Spirituell time/ coaching

Denne timen er for deg som ønsker svar eller kontakt med kjære som har gått bort, andre sjeler. Eller spirituell veiledning/coaching.

På denne timen bruker jeg min kunnskap som Terapeut, Regresjonsterapeut og healer.
Jeg jobber intuitivt og med energier for å finne det som kan hjelpe deg best mulig. Timen avsluttes med Healing.

Timen kan inneholde: Energirens. Hente tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser. Healing/Reiki Healing. Kontakt med guide eller nære som har gått bort. Guiding, råd fra dine hjelpere.
Tid ca 45-60 min Pris kr 900,-

Regresjonsterapi : Her guider jeg deg tilbake til tidligere hendelser i dette livet eller som noen opplever tidligere liv. Starter først med en energirens før du får høre en guidet meditasjon. Hele veien guider jeg deg i forhold til regresjonen og blokkeringer som skal løses opp. Har du en traumatisk hendelse eller andre ting som har lagd blokkeringer i ditt energisystem, jobber vi med det også. Henter tilbake «fryst» energi som du har mistet. Mange får også svar fra sine guider og hjelpere. Og noen møter noen av sine kjære på den andre siden, og får kanskje en beskjed eller mulighet til å si noe til de.

Tid ca 2 timer: Pris kr 1800,-


Livet mellom livene
 – spirituell Regresjon. Denne regresjonen tar for seg tiden mellom liv og død. Hendelser på sjeleplan. Som kan gi deg de svarene du lurer på i forhold til ditt liv her på jorden.

(Forutsetter minst en tidligere Regresjon hos meg)

Tid ca 2-4 timer. Pris kr 3000,

Healing/Reiki Healing: 

Healing betyr å gjøre hel. Helbrede. Healing er en helhetlig og komplementær behandling, som også er fin å kombinere med annen behandling. Mange sier de føler seg bedre, kjenner en indre ro, mer balansert og avpent. Healing er en helhetlig og tradisjonell behandlingsform som har vært praktisert i alle kjente kulturer siden forhistorisk tid. Jeg jobber intuitivt og kobler meg på den høyeste reneste kilde/Gud når jeg jobber med healing.

Det er viktig å drikke mye vann etter healingen og i de påfølgende dagene. Dette for å rense ut og jorde deg igjen.

Tid ca 45 -60 min. Pris kr 900,-

Fjernhealing
. Ved fjernhealing avtaler vi en tid, når du har mulighet til å ligge/sitte i ro en stund der du er.

Denne timen taes over tlf/melding/mail der jeg får litt informasjon om hva du trenger healing på. Vi avtaler en tid der du kan ligge i ro og fred 15-30 min hjemme hos deg selv.

Tid ca 15-20 min. Pris Kr 500,-

Pakke med 5 fjernhealinger kr 1950,- (Taes i løpet av 1 mnd)

Fellesregresjoner
Holder Fellesregresjoner noen ganger i året. Det er en fin mulighet for deg som er litt nysgjerrig på regresjon. Dette kan også gjøres over Zoom. Ved forespørsel kan jeg sette opp en dag.

Pris: kr 700,-

Er dere 3 eller flere er prisen kr 300,- pr pers

Tid: ca 1 time

Jeg holder også foredrag der jeg har en fellesregresjon, hvor jeg fører gruppen tilbake i tid. Det blir også en energirens og healing. Dette har jeg tidligere hatt på Tante Theoline i Skien, På Fagerheimlåven i Langesund, her i Energihagen sine lokaler og i forskjellige private grupper.

Pris (for gruppe under 20 stk) kr 3400,-

Gruppe over 20 -40 stk kr 6400,- Gruppe over 40 stk kr 12000,-

Pris pr stk over nett kr 300,-

For behandlinger over tlf/Zoom må betalingen være registrert på min konto senest 24 t før avtalt tid.

Betaling over vipps # 702650 Energihagen

Eller Bankkonto nr: 26013742919