Behandling

Her er en oversikt over de behandlingene jeg tilbyr. Les gjerne mer om de under menyen.

Timene taes over tlf eller videokonsultasjon/Zoom. Jeg forholder meg til vedtekter og regler i henhold til forbundene jeg er medlem av. Jeg har taushetsplikt.

Her har jeg lagd en «Gullpakke» til deg som jeg er skikkelig stolt av.

Gullpakke, for deg som går for gull i eget liv

Her får du:

 • Samtale om «det du har på hjertet». Det kan være utfordringer, spørsmål, og mål.
 • Energirens – Som balanserer chakraene og fjerner energi du ikke trenger
 • Tar tilbake tapt livskraft
 • Fjernhealing – Mange kjenner en indre ro og glede. Mer flyt i hverdagen, god søvn, smertelindring og mer indre kraft. Før eller under healingen kan det også komme opp infrmasjon til deg.

Gullpakke, for deg som går for gull i eget liv

 • Vi starter med en samtale. Som kan være om dine utfordringer akkurat nå, hjelp til å nå mål og det du har på hjertet.
 • Energirens før hver fjernhealing.
 • Ved en energirens fjerner vi det som ikke er ditt av andres energi. Andres sjelsfragmenter som sitter i energifeltet. Det kan også være andres følelser og tanke mønster, noen ganger kan dette også være noe som går i arv. Denne energirensen renser og balanserer dine chakraer også. Denne tar vi før fjernhealingen.
 • Få tilbake tapt livskraft/energi.

Hente tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser.

Hvis det har forekommet traumatiske hendelser som en ulykke eller andre dramatiske opplevelser kan det bli blokkeringer i kroppen og energien blir fastlåst. Her bruker jeg teknikker, så du kan få oppleve situasjonen på en ny måte. Kroppen kvitter seg med minnene, energien vil flyte igjen og vi lager nye celleminner.

Kraftdyr
Mange urbefolkninger (og toppidretts utøvere) bruker dyrenes energier til å hjelpe seg i forskjellige situasjoner. Hvert dyr bringer ressurser som trengs i en vanskelig situasjon. Noen tar også kraftdyret sitt med seg når vi skal hente tilbake din livskraft/energi.

Vi avslutter med en samtale der vi snakker om hvordan det nå føles. Og vi integrerer den nye innsiktet og den nye energien i din nåværende sannhet.

Fjernhealinger

Du sitter eller ligger der du er. Og på avtalt tid og dag sender jeg deg fjernhealing. Healingen går dit den trengs mest, men jeg sender gjerne litt ekstra healing til blokkeringer.

Healing betyr å gjøre hel. Ved healing jobber jeg enten med Reiki Healing eller healing fra Gud/høyeste reneste kilde. Og noen ganger kombinerer jeg de ved å jobbe intuitivt. På denne timen kan det hende du kommer bedre i kontakt med din egen intuisjon og finner dine svar. Før eller under healingen kan det også komme opp informasjon til deg. Noen får også kontakt med sine kjære på den andre siden eller sine guider.

Meditasjoner

 • Du vil også få tilgang til meditasjoner. Jo flere ganger du gjør disse meditasjonene og avspenningsøvelsene jo dypere vil de gå.

Det er meditasjoner som: Indre ro, avspenning og Ditt indre barn, økt selvfølelse.

 • Tips til bedre søvn.

Jeg har selv strevd med søvnproblemer og vet akkurat hvor slitsomt og utmattende det er. Her får du mine beste tips, som i hvert fall har fått meg til å sove som et barn om natten.

 • Hvis ønskelig trekker jeg et Erkeengel kort til deg også i forbindelse med samtalen.

Du vil også få 3 samtaler enten i sammenheng med fjernhealingene eller utenom. Det bestemmer du selv.

Pris 1950,- (veil pris kr 4395,-)

Og hvis du ønsker flere fjernhealinger etter dette , har jeg lagd en pakke her også:

Pakke med 3 fjernhealinger kr 1200,- (veil pris kr 1500,-)

1 stk Fjernhealing kr 500,-

Fjernhealing pakken kan også bestilles separat.

Ta kontakt så setter vi opp en time.

Behandlinger og priser

Veiledning/Energirens/Fjernhealing

Denne timen er for deg som ønsker veiledning/coaching. Energirens. Fjernhealing.

På denne timen bruker jeg min kunnskap som Terapeut, Regresjonsterapeut og healer.
Jeg jobber intuitivt og med energier for å finne det som kan hjelpe deg best mulig. Timen avsluttes med Healing.

Timen kan inneholde: Energirens. Hente tilbake egne sjelsfragmenter og livskraft, fra tidligere hendelser. Rensing og balansering av chakra. Healing/Reiki Healing. Under healingen kan det også komme beskjeder.
Tid ca 45-60 min Pris kr 900,-

Regresjonsterapi : Her guider jeg deg tilbake til tidligere hendelser i dette livet eller som noen opplever tidligere liv. Starter først med en energirens før du får høre en guidet meditasjon. Hele veien guider jeg deg i forhold til regresjonen og blokkeringer som skal løses opp. Har du en traumatisk hendelse eller andre ting som har lagd blokkeringer i ditt energisystem, jobber vi med det også. Henter tilbake «fryst» energi som du har mistet. Mange får også svar fra sine guider og hjelpere. Og noen møter noen av sine kjære på den andre siden, og får kanskje en beskjed eller mulighet til å si noe til de.

Tid ca 2 timer: Pris kr 1600,-


Livet mellom livene
 – spirituell Regresjon. Denne regresjonen tar for seg tiden mellom liv og død. Hendelser på sjeleplan. Som kan gi deg de svarene du lurer på i forhold til ditt liv her på jorden.

(Forutsetter minst en tidligere Regresjon hos meg)

Tid ca 2-4 timer. Pris kr 3000,

Healing/Reiki Healing: 

Healing betyr å gjøre hel. Helbrede. Healing er en helhetlig og komplementær behandling, som også er fin å kombinere med annen behandling. Mange sier de føler seg bedre, kjenner en indre ro, mer balansert og avpent. Healing er en helhetlig og tradisjonell behandlingsform som har vært praktisert i alle kjente kulturer siden forhistorisk tid. Jeg jobber intuitivt og kobler meg på den høyeste reneste kilde/Gud når jeg jobber med healing. Denne timen inneholder også energirens og evt henting av tapt livskraft.

Det er viktig å drikke mye vann etter healingen og i de påfølgende dagene. Dette for å rense ut og jorde deg igjen.

Tid ca 45 -60 min. Pris kr 900,-

Fjernhealing
. Ved fjernhealing avtaler vi en tid når jeg ringer deg opp. Du ligger/sitter i ro en stund der du er.

Før fjernhealingen snakkes vi på tlf eller sender en melding, der jeg får litt informasjon om hva du trenger healing på. Etter fjernhealingen sender jeg deg en melding eller vi snakkes over tlf, hvordan healingen var og om det kom opp noen budskap til deg. Vi avtaler en tid der du kan ligge i ro og fred 15-30 min hjemme hos deg selv.

Tid ca 15-30 min. Pris Kr 500,-

Pakke med 3 fjernhealinger kr 1200,- (veil pris kr 1500,-)

Fellesregresjoner
Holder Fellesregresjoner noen ganger i året. Det er en fin mulighet for deg som er litt nysgjerrig på regresjon. Dette kan også gjøres over Zoom. Ved forespørsel kan jeg sette opp en dag.

Pris: kr 700,-

Er dere 3 eller flere er prisen kr 300,- pr pers

Tid: ca 1 time

Jeg holder også foredrag der jeg har en fellesregresjon, hvor jeg fører gruppen tilbake i tid. Det blir også en energirens og healing. Dette har jeg tidligere hatt på Tante Theoline i Skien, På Fagerheimlåven i Langesund, her i Energihagen sine lokaler og i forskjellige private grupper.

Pris (for gruppe under 20 stk) kr 3400,-

Gruppe over 20 -40 stk kr 6400,- Gruppe over 40 stk kr 12000,-

Pris pr stk over nett kr 300,-

For behandlinger over tlf/Zoom må betalingen være registrert på min konto senest 24 t før avtalt tid.

Betaling over vipps # 702650 Energihagen

Eller Bankkonto nr: 26013742919