Om meg

Jeg har alltid likt å hjelpe mennesker, og visst at det var noe mer mellom himmel og jord. Som energi terapeut bruker jeg det jeg har lært som Regresjonsterapeut og healer. Jeg jobber intuitivt og med energier. Med jevne mellomrom holder jeg fellesregresjoner, workshoper og fjernhealinger.

– Internasjonalt godkjent Regresjons terapeut
– Spirituell regresjons terapeut/Livet mellom livene
– Reiki Healer III.
Medlemskap:
Norsk forbund for regresjonsterapi

Tidlig kjente jeg andres følelser og nervær. Min healingkraft åpnet seg i 2004 da jeg begynte med Reiki healing. Og tok da Reiki I-II-III.
I 2007 og 2009 gikk jeg på kurs gjennom Silva Ultra Mind med Deborah Borgen, hvor jeg lærte å bruke min intuisjon mer nøyaktig og pålitelig. Etterhvert kom jeg i kontakt med Regresjonsterapi og utdannet meg som Regresjonsterapeut. Ble godkjent internasjonalt godkjent Regresjonsterapeut 6.juni 2012. Etter dette fortsatt jeg og studere og ble godkjent som spirituell regresjonsterapeut/Livet mellom Livene august 2012.

Med disse redskapene har jeg selv erfart at blokkeringer løsner, og mange har fått mer innsikt til å forstå og endre på det de ikke ønsker lenger. Prosesser har blitt satt i gang og endringer har skjedd.

Har opplevd at når man først begynner å åpne noen dører og det er på den veien sjelen ønsker, så legger ting seg på plass. Det at alt henger sammen – ro – balanse – meditere og være bevisst på maten vi spiser er også noe jeg er opptatt av.

Har vært opptatt av mat og helse siden 1997. Blitt mer opptatt av økologisk mat, rene produkter, urter, vitaminer, eterisk olje og god helse. Det meste jeg spiser er uten melk,mel og sukker og helst økologisk. Er ingen tilhenger av dietter, men at man skal spise variert og ofte nok til at blodsukkeret ditt holder seg jevnt. Så det blir nok noen tips og oppskrifter her også.

Jeg kommer til å skrive litt om både Regresjonsterapi, meditasjon,healing, «sunn» mat og om alt som gjør oss godt. Alt henger sammen. Håper du kan ha glede av noe av dette!

Jeg er også fotograf. Her er fotosiden min:www.studiosettem.no

Har tidligere deltatt på Saga sin alternativmesse i Sandvika sammen med min lærer i Regresjonsterapi/ Regresjonsakademiet, Anne Bodil Røsvik i 2012. Og holdt foredrag og fellesregresjon på bl. a: Tante Theoline i Skien, På Fagerheimlåven i Langesund, her i Energihagen sine lokaler og i forskjellige private grupper.

Er tiden inne for endringer i livet ditt? Det er bare du som kan ta valget!
Ta kontakt så finner vi en time til deg.
Mail: v@energihagen.no Tlf: 91842783
Jeg holder til på Stathelle i Telemark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.