Meditasjoner

Meditasjon har flere fordeler for din fysiske og mentale helse.

Den største fordelen med meditasjon er at den bidrar til å redusere og forhindre stress.

Mange av fordelene som blir sagt om meditasjon er vitenskapelig bevist. Og i prosessen med å bevise de, fant de også mange flere fordeler og nytteverdier.

Jeg anbefaller å få meditasjonen inn i en rutine, jo flere ganger du mediterer jo flere nye nervebaner vil danne seg i hjernen. Som igjen gjør at kroppen kjenner det igjen og vil gjøre det lettere å slappe av og få full effekt av meditasjonen.

Meditasjoner for indre ro, balanse og overskudd

Disse meditasjonene har jeg lagd med et håp og en tro at de kan hjelpe deg. Gi deg selv tid til en meditasjon (gjerne hver dag i 21 dager), og jeg er sikker på at du vil merke en forskjell.

Forskning har vist at meditasjon kan hjelpe/gi deg:

  • Øke kreativiteten
  • Gi ny energi
  • Redusere stress og angst
  • Forbedre mental helse
  • Forbedre fysisk helse
  • Gi bedre motstand mot stress
  • Meditasjon kan endre hjernestruktur og genuttrykk
  • Meditasjon kan lindre smerte

Meditasjon kan også gi oss en direkte link til vår indre visdom, intuisjon og høyere selv. Gjennom dette kan vi finne åndelige visdom som tilgivelse, renselse, kjærlighet, likeverd, medfølelse, glede, lykke, fred og mye mer.

Men viktigst av alt tenker jeg at å meditere gir deg en indre ro og kan være en hjelp i hverdagen. Håper du får stor glede av meditasjonene.

Noen lurer på hvordan man skal meditere. Og der mener noen at du skal sitte med rett rygg, og gjerne i et rom som er passe varmt. Men det viktigste er at du mediterer og er komfortabel. Sitt eller ligg, gjerne med et teppe over deg. Et sted der du får være i fred og slapper av. Nyt din tid!

Jeg kommer til å legge ut flere meditasjoner her, på facebook og på You Tube.

Bare søk på Energihagen på You tube eller stikk innom siden her.

De fleste meditasjonene er gratis, men ønsker du å støtte meg så setter jeg stor pris på det. Da kan du vippse et valgfritt beløp på vips # 702650 Energihagen

Kilde: https://utforsksinnet.no/hva-sier-vitenskapen-om-meditasjon/

Meditasjoner

«Laboratoriet»

En meditasjon der du er beskyttet og du får kontakt med dine kjære på den andre siden. Som hjelper deg å klarne ditt sinn, lette deg for stress, depresjon og byrder. All sorg og smerte ønsker guds healende hender å lindre.

Gi deg selv denne tiden i gave!

Denne meditasjonen kan du høre på så mange ganger du ønsker. Gjerne 1 gang  hver dag.  For hver gang du mediterer så vil du merke at den går dypere og dypere. Og vil gi deg en god effekt.

Laboratoriet av Sylvia Brown. Lest av Vigdis Settem/Energihagen

Finn et stille sted og bare ta imot.

Guidet meditasjon med healing

En guidet meditasjon som setter i gang helbredelsesprosesser Dette er en guidet meditasjon med energirens og healing for deg som trenger det. Ved å fjerne energier, ubalanser og blokkeringer kan det gi mer energiflyt og bedre helse. Og jeg merker når jeg tar en energirens før healingen eller regresjonsterapien på klientene mine, så blir det en bedre virkning. Denne guidete meditasjonen kan du høre på så mange ganger du trenger det. Finn deg et sted du kan slappe helt av i noen minutter. Husk å slå av telefonen og gi beskjed til de rundt deg at du ikke er tilgjengelig akkurat nå. Gjør det mest mulig komfortabelt for deg. Så hent deg gjerne en pute eller et teppe også. Du kan sitte eller ligge, velg det som får deg til å slappe best av. Jo bedre du klarer å slappe av, jo dypere og bedre virkning vil du få av denne guidete meditasjonen.

Guidet avspenningsøvelse

Dette er en avspenningsøvelse på 14.3 minutter. Prøv å gjøre denne øvelsen jevnlig, gjerne hver dag. Sett av en fast tid. Etterhvert vil kroppen kjenne den mer og mer igjen og øvelsen vil gå dypere. Og du vil kjenne at du slapper bedre og bedre av.

Meditasjon for ditt indre barn

Litt om meditasjonen – Ditt indre barn

Som Regresjonsterapeut går jeg ofte tilbake i tid for å finne årsaken til plager etc som klienten har. Som barn er man mer sårbar og ubeskyttet, og hendelser som kanskje ikke betydde noe for de rundt deg. Viser seg veldig ofte kan ha gitt dype sår til barnet. Her skal vi med meditasjon gå tilbake til ditt indre barn. Vi skal gi barnet de ordene, den omsorgen og den kjærligheten den trenger.

Ofte kan vi se at dette gir positive endringer i hverdagen hos mange. Bruk gjerne denne meditasjonen hver dag i 21 dager. Og etter det når du føler for det. Jo oftere du bruker den jo dypere går dem. Lykke til med healing av «ditt indre barn»!

Ønsker du å kjøpe denne meditasjonen kan du sende en mail til: v@energihagen.no

Prisen er kr 195,- Som du kan vippse til # 702650 Energihagen