Kraft – Den nye «Kaffe Latten»

Ingen kommentarer til Kraft – Den nye «Kaffe Latten»

De 4 siste mandags kveldene har jeg gått på livstilskurs hos With love by Moen, i Porsgrunn. Anette har som ernærings terapeut, kostholds veileder og nå med grunnmedisin lært oss veldig mye om hva vi kan gjøre selv for helsen vår. Her har vi fått tips og inspirasjon til frokoster, lunsjer, middager og desserter som gir god næring og smaker godt. Og nydelige smaksprøver! Teori der vi var innom fordøyelse,aktivitet, stress, vitaminer, oljer, Medi Yoga etc Mye som kan være lurt å tenke på for å få det best mulig. Anette har et nytt kurs i januar, kan virkelig anbefales!

På dette kurset fikk jeg virkelig øynene opp for kraft. Med en mann som er kokk har vi jo kokt kraft tidligere også. Men nå ble jeg virkelig inspirert til å få kraft inn i kostholdet mitt hver dag.

Kjente på kroppen at dette gjorde godt og ga mange helsefordeler. Så nå har jeg alltid kraft i kjøleskapet og i fryseren. Det sies at kraft kan redusere rynker og cellulitter, dempe betennelser, hjelpe deg ned i vekt, styrker immunforsvaret, kan bedre søvnkvalitet, redusere leddsmerter, bedre fordøyelse, styrke skjelettet også er det miljøvennlig (Kyllingskroget hadde kanskje blitt kastet ellers) og smaker fantastisk med litt urter/ krydder. Prøv selv!

Her har jeg kokt kraft på økologisk kyllingskrog. Dekt kyllingskroget med vann ca 3 liter vann, litt salt. Når det koker, setter jeg ned varmen og lar den stå å trekke/syde i ca 3-5 timer. Lar det ikke koke for lenge da det øker histaminene i kraften.Tar vekk skummet som legger seg på toppen etterhvert som det dukker opp. Når kraften er ferdig, siler jeg den og heller det på flasker som jeg avkjøler og setter i kjøleskap ( holdbar ca 1-2 uker). Kan fryses ned også.

Nå har jo kraft blitt den nye «kaffe latten» i New york, London, Oslo. Flere og flere kafeer selger kraft i kopp og flasker til å ta med eller drikke der. Eller kylling skrog til å koke egen kraft. Og det har vi her i Porsgrunn også 😉 Hos With Love By Moen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.