Intuisjon vår 6.sans

Ingen kommentarer til Intuisjon vår 6.sans

Ja intuisjonen er faktisk vår 6.sans. Så her er det bare å øve! På lik linje med at vi kan øve opp luktesans, hørsel, smak etc

Apple milliardær Steve Jobs sa i en tale han holdt for studentene på universitetet på Stanford «Ha mot til å følge hjertet og intuisjonen. På en eller annen måte vet de hva du virkelig ønsker å bli. Alt annet er sekundært.« Tenk en av de mest vellykkede forretningsmennene i verden brukte de 15 minuttene han hadde tilgjengelig i denne talen til å snakke om å følge hjertet sitt og gjøre det man elsker framfor å snakke om smarte oppfinnelser og forretninger. Det likte jeg!

Følger du din intuisjon? De valgene du har gjort i dag, er de tatt i frykt eller i kjærlighet?

Ja hvem kunne ikke tenke seg en bedre intuisjon innimellom? Ofte kan det hjelpe bare å ha nok ro rundt deg til å få intuisjonen i balanse. Men det er kanskje akkurat når du ihvertfall ikke har ro rundt deg at du virkelig skulle hatt en bedre intuisjon. Så her er det bare å øve. Og jo flere ganger du bruker intuisjonen din og stoler på den. Jo lettere blir det!

For å få litt hjelp er eteriske oljer suverene!
Her er tre eteriske oljer fra doTERRA som kan hjelpe deg til å få tilbake den gode kontakten med din intuisjonen:
Frankincence – er en fantastisk olje. Den troner over alle oljene der ute. Det er en olje som både jorder deg og gjør at du vokser. For å kunne motta krystallklare meldinger fra intuisjonen så trenger du å være jordet. Mye stress, tankekjør, bekymringer og annen flagrende virksomhet gjør at intuisjonen ikke har noe sted å komme gjennom til deg på. Du må være forankret i her og nå.
Frankincese er også kalt for sannhets oljen. Alt av illusjoner og negative vibber ryddes bort når du bruker Frankincense jevnlig over tid. Den jobber på dypt celleplan, styrker immunforsvaret ditt, støtter leveren i utskillelsen av giftstoffer og den gjør det letter for deg å gi slipp på familiemønster som ikke lenger gjør deg godt. Den renser opp og fjerner smuss, rett og slett.
Hvordan bruke Frankincense?
Ha en dråpe Frankincense i håndflaten før du mediterer. Gni hendene godt sammen og hold dem foran ansiktet i det du puster dypt inn, og ut tre ganger. Du kan også blande oljen med kokosolje og smøre det under bena. Dypp tommelen i blandingen og press tommelen opp i ganen. Dette sikrer at den har en rask effekt på dine emosjoner. Mange har også brukt Frankincense for å dempe depresjon.

Geranium – er oljen som reduserer effekten stress har på din fysiske kropp. Den stimulerer blodsirkulasjonen i hjernen, pinealkjertelen og hypofysen. Den skaper en bro mellom venstre og høyre hjernehalvdel. Venstre hjernehalvdel er den logiske delen som gjør det mulig for deg å sette ord på dine intuitive impulser. Den høyre hjernehalvdelen er den kreative delen hvor du mottar de intuitive impulsene gjennom for eksempel symboler. For å kunne ha en optimal intuisjon så er det bra at venstre og høyre hjernehalvdel jobber sammen. Mye stress gjør at du kommer ut av balanse. Geranium senker kortisol nivået i kroppen og er du på vei til å bli utbrent så vil Geranium assistere deg tilbake i balanse.
Geranium er en olje som jobber på dyptliggende emosjoner og heler gamle sår. Et åpent hjerte og sår som er bearbeidet gjør at du lettere kan skille mellom hva som er ditt og hva som er andres følelser. Mange intuitive senser andre sine følelser og tror de er sine egne. Dette er forvirrende og mange ganger for overveldende og gjør at mange lukker seg, og mister tilliten til sin egen intuisjon. Dette er oljen som hjelper deg til å ha tillit til din intuisjon.
Hvordan bruke Geranium?
Ha en dråpe i håndflaten og gni hendene sammen. Hold hendene opp mot ansiktet og pust dypt inn og ut tre ganger. Du kan også blande oljen med kokosolje og smøre under bena, på håndleddene, på hjertetsenteret og/eller bak i nakken.

Lavendel – er oljen de fleste har et forhold til. Dette er oljen som assisterer deg i å lande inn i roen i meditasjoner. Den roer ned ego-stemmen, den selvkritiske stemmen som ofte tar deg av det intuitive sporet du ønsker å følge. Lavendel er fin å bruke om du har utfordring med å sove. En rolig og avbalansert kropp gjør at intuisjonen lettere kan høres. Dette er oljen som hjelper deg til å kommunisere det som er sant for deg. Dersom du kjenner på angst så vil Lavendel kunne hjelpe deg til å finne roen og slippe angsten.
Hvordan bruke Lavendel?
I tillegg til å gjøre det samme med Lavendel som med Geranium, så kan du lage te av Lavendel. Ha en dråpe i en kopp med varmt vann og nyt lukten, smaken og roen.

Tags: 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.