Indre ro og gode dager

Ingen kommentarer til Indre ro og gode dager

Hvem drømmer seg vell ikke bort av og til….. Gleder du deg til at dagene blir varmere, lengre, mere fri, ferie? Ha dager da du bare kan la humla suse?
Men så er det disse hverdagene da. Kanskje med stress, forventninger, tanker, spenninger. Her kommer jeg med noen tips til hvordan du kan gjøre hverdagene ennå bedre. Roe deg ned og minske stress.

• Pust: Mange studier har vist at det å puste dypt, senker nivåene av hormonet som kalles kortisol. Resultatet er at spenninger og angst letter.

•Regresjonsterapi og spirituell regresjonsterapi: Her går vi til rotårsaken, grunnen. Slik at vi lettere kan gjøre endringer til det beste for deg.
Ønsker du mer informasjon om Regresjonsterapi og spirituell regresjonsterapi kan du finne det her: http://www.energihagen.no/energi-terapeut/

• Healing er en fantastisk måte og roe ned, og jorde deg på. Healingen går automatisk til det stedet på kroppen som trenger det mest. Jeg er kun en kanal og healingen kommer fra høyeste reneste kilde/Gud. Det kan også komme beskjeder til deg under en healing.
Du kan lese mer om healingen her: http://www.energihagen.no/healing-2/

• Aromaterapi: Aromaterapi og eteriske oljer er en annen utmerket måte å få hjelp til å slappe av på. Det løser også opp negative følelser som stress.
Der anbefaler jeg Eteriske oljer som:
Lavendel: Avlappende, roer ned, klassiker og min nr 1.
Sitron: Oppfriskende og basisk.
Vill appelsin: Oppløftende og avslappende. Brukes også for traumer.
Kamille: Beroligende og inneholder egenskaper som er svært effektive mot stress og angst.
Rose: Sies å være dronningen av alle oljer og hjelper å redusere stress. Åpner hjertet.
Frankincense: Sies å være kongen av alle oljer, er både avstressende og velgjørende
Vetiver: Har en jordende effekt og kjøler ned opphetede følelser.
Bergamot: Beroligende og kan redusere angst
Fennel: Hjelper deg å lytte til deg selv
Ylang Ylang: Demper sinne og frustrasjon

• Drikk te: Å drikke te er en veldig god måte å bruke plantenes helende egenskaper til å bekjempe stress, depresjon og angst. Te med lavendel, sitron, sitron verbena, kamille eller pasjonsblomst er alle utmerket for å behandle stress, depresjon, sinne, angst, søvnløshet og andre negative følelser.

• Latter: En av de beste metodene for å bekjempe stress er rett og slett en god latter. Mange studier har vist at latter senker nivået av hormoner og andre stoffer som forårsaker stress, angst og andre problemer. Faktisk har en ny studie vist at latter kan vike smertedempende, på samme måte som smertestillende medisin. Dermed er en god latter en ideell måte å lette smerte og redusere stress på.

• Gymnastikk for øynene: stress kan påvirke synet vårt og forårsake spenninger og smertefulle hodepiner. For å unngå slitne øyne er det viktig med øvelser, samt å la synet få hvile. Se opp fra datamaskinen og la begge øynene fokusere på samme objekt, som et tre eller et bilde. Hold fokuset i 30 sekunder før du blunker noen ganger. Gjenta øvelsen flere ganger i løpet av dagen.

Ønsker du mer informasjon eller bestilling av time ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.