Healingkveld

Den første mandagen i hver måned

Vil du være med på en healingkveld? Den første mandagen i hver måned vil jeg sende fjernhealing til mennesker og dyr kl 20. Alt du behøver å gjøre er å melde deg på over mail. Og da dagen og tiden er der vil du motta healing der du er. Best effekt er det hvis du slapper godt av. Så bruk gjerne denne tiden til å legge deg ned og slappe av de 30 minuttene healingen varer. Men har du ikke mulighet til å sitte eller legge deg ned , så vil healing energien nå deg uansett.

Jeg har satt prisen lavere enn de vanlige timene. Og hvis du melder på flere så blir prisen ennå lavere.

Mysterious spring floral banner with blooming rose flowers and flying butterflies on blurred background in soft pastel colors and shiny glowing bokeh

Ved healing overfører jeg energi som kan fremme en persons vekst og helbredelsesprosess. Fjerner blokkeringer, ubalanser og andres energier som da kan gi mer energiflyt , bedre helse og et liv med mer indre ro og balanse.

Healing betyr å gjøre hel. Ved healing jobber jeg enten med Reiki Healing eller healing fra Gud/høyeste reneste kilde. Og noen ganger kombinerer jeg de ved å jobbe intuitivt. På denne timen kan det hende det dukker opp beskjeder og vi kan også ta kontakt med dine kjære på sjeleplan.

Healing kan:

  • Lindre og dempe smerter
  • Styrke immunforsvaret
  • Bedre evnen til selvhelbredelse

I denne timen kan det også komme opp beskjeder fra våre guider, erkeengler eller våre kjære på sjeleplan. Dette vil jeg videreformidle på mail til de som er med på Healingkvelden.

Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du ønsker å melde på en person over 18 år, må du ha fått tillatelse fra personen først. Melder du på andres dyr eller barn må du ha fått tillatelse fra foreldrene eller dyrets eier først.

Jeg er registrert healer i Den norske Healer foreneningen. Noen av mine healing referanser finner du link til på forsiden her. 

Pris 1 person 1 kveld kr

  • 1 deltaker – kr 150 pr måned – Eller kr 750, for 6 mnd
  • 2 deltakere – kr 250 pr måned – Eller kr 1300, for 6 mnd
  • 3 deltakere – kr 450 pr måned – Eller kr 2300, for 6 mnd
  • 4 deltakere – kr 600 pr måned – Eller kr 3200, for 6 mnd
  • 5-10 deltakere – kr 950 pr måned – Eller kr 4700, for 6 mnd

Jo flere du melder på, jo billigere blir det. F.eks Fra kr 79,- pr pers hvis dere er 10 personer og melder dere på i 6 mnd. Du kan også bytte navn på deltakerne fra gang til gang. Bare send en melding på forhånd.

Påminnelse om healingkvelden vil bli sendt på mail.

Ønsker du fjernhealing utenom dette kan det også bestilles.

Tid ca 20 min. Pris Kr 500,

Pakke med 3 fjernhealinger kr 750,- (veil pris kr 1500,-)

Pakke med 5 fjernhealinger kr 1500,- (veil pris kr 2500,-)

Betaling over vipps # 702650 Energihagen

Bankkonto: 26013742919

Til healingkvelden trenger jeg navn, fødseldato og år på den som skal motta healingen. Ønsker du å melde på dyr skriver du navn, alder og art,

Du kan melde deg på her:

Mail: v@energihagen.no