Healing

Ingen kommentarer til Healing

Reiki Healing

Reiki er både en healing- og selvutviklingsmetode, som kan brukes på nærsagt alt: For healing av sykdommer og ubalanser, både fysisk og psykisk, for å skape bedre balanse mellom våre forskjellige sider; kropp, sinn, følelser og sjel. Reiki kan også brukes psykologisk for å rense opp i alle problemer og vokse som menneske. Reiki understøtter all utvikling på alle plan, enten det er helsemessig, når det gjelder evner og talenter eller som erkjennelsesvei.

I 2005 begynte jeg med healing for første gang. Begynte da med Reiki healing. Ble godkjent Reiki Healer I II og III, i Årene 2005-2008. Har også vært på flere Uniqe Mind ESP kurs med Deborah Borgen som kursleder og bl.a lært en annen healing medtode der. Jeg jobber intuitivt når jeg healer.
Dette har vært med på å åpne flere muligheter hos meg til å kunne hjelpe andre. Fra jeg var liten har jeg alltid visst at det var noe mer i denne verden. Og det åndelige har alltid opptatt meg mye. Jeg har alltid likt å hjelpe mennesker og har også jobbet i helsevesenet i mange år.
Noen kommer for å fylle på litt energi i en stresset hverdag og andre har kroniske og andre sykdommer. Når jeg healer går kraften dit den trengs mest. Noen ganger kjenner du virkningen raskt og andre ganger må du gå noen ganger.

Jeg er kun en kanal og healingen kommer fra høyeste reneste kilde. Det kan også komme beskjeder til deg under en healing.

Energirens
Mange har blokkeringer som kan komme av andres energier, tankemønster og sjelsfragmenter. Dette gjør at selvutvikling blokkeres, og andre plager kan oppstå. Før en healing og regresjon tar jeg alltid en energirens før vi begynner. Energirens kan også taes som en selvstendig behandling. Dette gjør at Healingen og regresjonen kan gå dypere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.