Nå dine mål – Få et rikere liv

«Drøm ditt liv og lev din drøm» Sang herlige Jahn Teigen. Og det er jo det som er starten på å kunne nå sin drøm og få et rikere liv. Se for deg din drøm i ditt indre nå. Hvordan føles det? Kan du tenke deg mer av den følelsen?

I mange år har jeg skrevet opp min drømmer og mål. I begynnelsen skrev jeg de bakerst i almanakken min og de senere år har jeg fått systematisert det litt mer. Og det er så gøy å se de gamle notatene mine. Hvor faktisk alle mine drømmer og mål som jeg har skrevet opp har gått i oppfyllelse. Og ikkeminst gitt meg et rikere liv hvor jeg har så mye å være takknemlig for. Nå vil jeg dele dette med deg slik at også du kan nå dine mål og drømmer. Uansett om det er dine private drømmer eller firma/Brand som du bygger opp, Nå er tiden inne! Få et rikere liv. Og ikke minst leve det livet du ønsker. Alle fortjener å skinne!

Men først litt om Verdier og mål.

Det er så viktig å få tydeligjort dine verdier. Og få brukt de. Ingen klarer over tid å jobbe imot sine egne grunnleggende verdier. Når vi tydeliggjør og finner våre verdier og mål er det lettere å bruke de som en rettesnor i hverdagen for å holde kursen. Og ikke minst når du er under press for å ta gode valg som er riktig for deg. Valg som får deg dit du vil. Valg som får deg til å nå målet ditt.

Når du er tydelig på hva dine verdier og mål er, blir det lettere å si nei, ta gode valg mot målet og prioritere. Leve ditt liv basert på dine verdier, valg og mål. Få det livet du ønsker, og ikke minst nå dine mål og drømmer lettere.

På dette kurset vil jeg veilede deg først på å finne dine verdier. Før vi så går over til å finne dine mål og hvordan du kan nå de på en lettere måte. Målet er at du tar valg som gjør at du befinner deg i «Flyt» sonen. De riktige valgene for akkurat deg. Slik at du lettere får den hverdagen du ønsker. Et rikere liv. Og at dine mål og drømmer kan oppfylles.

  • Kurset går over nett, som du kan ta når det passer for deg.
  • Du får en veiledningssamtale med meg på 30-60 min over tlf/zoom
  • Det er 6 oppgaver
  • Du får oppgaver som hjelper deg å tydeliggjøre dine mål og verdier.
  • Før hver oppgave forklarer jeg hva oppgavene går ut på.
  • Du får også PDF maler der du fyller inn verdier og mål

Bestill nå, sånn at 2022 blir et år du kan se tilbake på og si at dette ble det året dine drømmer ble oppfylt.

Kurset koster kr 1399,- Som kan betales over Vipps eller bankkonto

Bestill her, send en mail til: v@energihagen.no

Skriv at du ønsker kurset: Nå dine mål – Få et rikere liv

Bestill nå slik at du lettere kan nå dine mål og drømmer. Og at resten av 2022 og årene fremover blir år du kan se tilbake på og juble!

«Våre planer sviker oss ettersom de savner mål. Når man ikke vet hvilken havn vi seiler mot, er ingen vind den rette».

Seneca 4 F.Kr – 65 E.Kr

Hva er dine mål i 2022? Hvor skal du? Hva vil du si til deg selv i 2023 når du har gjennomført dine mål?

«Verdier er et slags mentalt operativsystem som bidrar til at vi kan orientere oss i hverdagen, og som bevisst og ubevisst styrer holdninger og handlinger»

Sitat Rudi Kirkhauf