Finn dine verdier og nå dine mål nå

For å finne dine verdier og skrive ned dine mål har jeg laget noen verktøy, video og maler du kan få tilgang til. Er du usikker på målene dine, vil du få bekreftet de etterhvert. Fyll ut malene og du har en plan på hvordan du når ditt mål. Og husk å feire deg selv litt når målene er i boks.

Energien i begynnelsen av året er alltid en kraftig katalysator for endring og livslang transformasjon. Hva er din plan for 2023?

Du er på ditt beste når du gjør det du elsker, så følg drømmene dine og la ditt indre lys skinne! Gjør det som får frem ditt lys!

Ved å finne dine verdier og på en systematisk måte sette opp dine mål vil sannsynligheten for at du når de bli mye større. Og de fleste når de. Nå er det din tur!

Du oppnår: Når dine mål – Lever ditt liv med dine verdier

Det som kreves: Finn dine verdier og fyll ut malene.

Du må gjøre: Fyll ut malene og du har en plan på hvordan du når ditt mål.

Bare det at du skriver ned dine mål, gjør at du har 1,5 ganger bedre sjangs til å nå de.

Ta delmålene og gjør det du har planlagt. Steg for steg og trinn for trinn – Vipps så er du i mål. Alt er enklere når du har en plan. Du vet hva du skal fokusere på. Og jeg coacher deg gjerne.

Avslutt med: Feire dine seire og gi deg selv noe når du har nådd målet. Feir selv de minste seire. Det booster selvfølelsen vår og gjør oss ennå mer klar for å gjøre det vi har planlagt.

Når du har funnet dine verdier og mål:

 • Du vet hvor du skal
 • Du vet hvor fokuset ditt skal være – Hva du skal si nei til
 • Du bruker dine verdier som en rettesnor på hva/hvor du skal
 • Du tar gode valg og vet hva du skal prioritere
 • Du vet hva du skal bruke energi og oppmerksomhet på
 • Du sparer tid, krefter og penger
 • Du lever ditt liv basert på dine verdier

For å finne dine verdier og skrive ned dine mål har jeg laget noen verktøy, video og maler du kan få tilgang til. Er du usikker på målene dine, vil du få bekreftet de etterhvert. Fyll ut malene og du har en plan på hvordan du når ditt mål. Og når du med glede kan klappe deg selv på skulderen og feire. Blir det i 2023?

Du kan melde deg på kurset og jeg vil gjøre alt for å veilede deg slik at du når ditt mål i forhold til dine verdier. Kurs malene kan du også bruke senere, hvis målene dine skal justeres.

Meld deg på i dag og spar tid, krefter og penger. Gjør noe i dag som ditt fremtidige deg vil takke deg for – Du fortjener å skinne!

I mange år har jeg skrevet opp min drømmer og mål. I begynnelsen skrev jeg de bakerst i almanakken min og de senere år har jeg fått systematisert de litt mer. (Og ja, de har gått i oppfyllelse). Men etter at jeg har tilegnet meg mer kunnskap, har jeg også skjønt hvorfor de har gått i oppfyllese. Og hvordan jeg lett kan hjelpe deg med det samme.

Her bruker jeg all min kunnskap fra studiet NLP practitioner, NLP står for Neuro Linguistic Programming, og er læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv og andre. I studiet jeg tok på universitetet «Verdier og ledelse», fikk jeg virkelig øynene opp for hvor viktig det er å bruke verdiene sine på rett sted. Og hvor stor betydning det har for at du skal kunne få bruke dine verdier og unikhet for å nå dine drømmer om og lykkes.

Så med både NLP og verdier, blandet med min kunnskap som Healer, Regresjonsterapeut og personlig veileder vil jeg hjelpe deg, Dette kurset får deg fra din drøm til ditt mål. Bli med og lag deg det livet du ønsker, steg for steg.

Men først litt om Verdier og mål.

Det er så viktig å få tydeligjort dine verdier. Og få brukt de. Ingen klarer over tid å jobbe imot sine egne grunnleggende verdier. Når vi tydeliggjør og finner våre verdier og mål er det lettere å bruke de som en rettesnor i hverdagen for å holde kursen. Og ikke minst når du er under press for å ta gode valg som er riktig for deg. Valg som får deg dit du vil. Valg som får deg til å nå målet ditt.

Når du er tydelig på hva dine verdier og mål er, blir det lettere å ha fokus på det du skal. Si nei, ta gode valg mot målet og prioritere. Leve ditt liv basert på dine verdier, valg og mål. Få det livet du ønsker, og ikke minst nå dine mål og drømmer lettere.

Nå dine mål: I løpet av livet kan mye endre seg. Det som er positivt med det er at du nå kan sette opp en plan i forhold til dine grunnlegende verdier og interesser. Noen tar også en årlig sjekk om mål og verdier er riktig. Her coacher jeg deg slik at du finner dine verdier og når dine mål.

Hvorfor sette mål og hva er fordelen med det?

 • Du vet hvor du skal
 • Du vet hvor fokuset ditt skal være
 • Du vet hva du skal bruke  energi og oppmerksomhet på
 • Du sparer tid, krefter og penger

Sammen finner vi dine grunnleggende verdier og legger en plan slik at du når det målet som er best for deg. Målet er at du tar valg som gjør at du befinner deg i «Flyt» sonen. De riktige valgene for akkurat deg. Slik at du lettere får den hverdagen du ønsker. Et rikere liv. Og at dine mål og drømmer kan oppfylles.

Kurs med personlig veiledning, video og maler

 • Jeg coacher deg underveis
 • Du får tilgang til side med forklaringer, video og maler
 • Du får en personlig veiledningssamtale med meg på 45 min x3 over tlf/zoom
 • Og selvsagt kan vi sette opp flere veiledningsamtaler hvis du ønsker det
 • Du kan bruke malene hvert år fremover – Når du skal justere målene dine

Bestill nå, sånn at 2023 blir et år du kan se tilbake på og si at dette ble det året dine drømmer ble oppfylt.

Pris kr 3300,- (Verdi 7500,-)

Kurs med video og maler

 • Video der du får vite mer om verdier og hvordan nå dine mål
 • PDF maler, du kan laste ned og bruke flere ganger

Pris uten coaching kr 1200,- (Verdi 1900,-)

Bestill her, send en mail til: v@energihagen.no Eller melding til: tlf 91842783

Skriv at du ønsker kurset: Finn dine verdier – Nå dine mål

Kurset kan betales over Vipps eller bankkonto

Betaling over Vipps # 698670

Eller Bankkonto nr: 26013742919

Nå dine mål i 2023!