Fellesregresjon

Fellesregresjon Denne kvelden vil jeg guide deg gjennom en guidet meditasjon- og en Fellesregresjon tilbake i tid. Jeg vil også gjennomføre en Energirens og si litt om hvorfor det er spesielt viktig i den tiden vi lever nå. Også blir det en «reise» rundt jorden. Og kanskje vil du oppleve et eller flere land der du har tilknytning til i et tidligere liv.Regresjonsterapi

For all følelses og fysiske blokkeringer. Bli bedre kjent med deg selv – Kropp, følelser og tanker. Alt som er ubevisst styrer oss. Det som er bevisst det kan vi være med å styre. For deg som ønsker å finne rotårsaken, fjerne blokkeringer, energirens og ny innsikt fra dette livet eller fra tidligere liv

Noen kommer også kun fordi de er nysgjerrige, på hva som ligger av minner og blokkeringer i underbevisstheten fra dette livet, eller som noen opplever ”et annet liv”. Vi løser opp blokkeringer, henter opp positive hendelser og livskraft. Finner rotårsaken. Dette gir raskt endringer, glede, innsikt og en ny start.

Hva er regresjonsterapi

Regresjonsterapi omfatter minner fra det nåværende livet og det noen kan oppfatte som liv vi har levd før. Enkelte av minnene kan være lagret i underbevisstheten. Med regresjonsterapi kan vi løse konflikter fra fortiden som har forstyrret vårt mentale, emosjonelle og fysiske velvære. Dette kan ha gitt oss blokkeringer, som etter hvert har gitt oss forskjellige problemer.
I en avslappet tilstand vil du bli veiledet tilbake til en opplevelse. Ved å gå til roten av problemet forløser vi blokkeringene og transformerer det på en måte som både er trygg og strukturert.

Regresjonsterapi når lenger og helbreder dypere på det fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige plan enn de fleste andre terapier. Få med deg denne spennende temakvelden med en «reise» rundt jorden!

Meld deg på her:

Regresjonsterapeut/Healer Vigdis Settem – Energihagen
Påmelding og spørsmål til:

Mail: v@energihagen.no

Jeg sender deg en lenke til Zoom. Har du ikke brukt Zoom før, så hjelper jeg deg.

Sted: Der du er, over Zoom
Tid: Onsdag 22. februar kl 10  
Pris: Gratis


Hjertelig Velkommen til en spennende reise!