Manifestasjon

Vi er alle forbundet energimessig til hverandre og universet, og kan bruke våre følelser og tanker til å påvirke disse energiene. Derfor kan vi også bruke manifestasjoner og Affirmasjoner til å oppnå våre mål. Få kontakt med universet og manifester drømmene dine.

nå dine mål
Manifester dine drømmer

Manifestasjon: Dette referer til ideen om at tanker og følelser har kraft til å materialisere ønskede resultater i ens liv. Manifestasjon involverer ofte å visualisere, føle og tro på at ens mål eller ønsker allerede er oppfylt, og dermed tiltrekke dem gjennom loven om tiltrekning.

Affirmasjoner: Dette er positive utsagn eller setninger som gjentas regelmessig for å styrke positive tanker, følelser og overbevisninger. Affirmasjoner brukes ofte som en metode for selvutvikling og positiv tenkning.

Manifestasjons mål

Hva er ditt mål her i verden? Hva drømmer du om? Her er noen spørsmål som kan hjelpe deg litt på vei. Skriv ned spørsmål og dine svar.

Jeg vil manifestere dette i mitt liv:

Mine følelser ved dette målet er:

Hva kjenner jeg i kroppen og i mitt sinn når jeg skriver ned målet?

Hvilke mål har begynt å dukke opp? Er det noen nye drømmer som jeg har vært uvitende om tidligere?

Er jeg villig til å gjøre det jeg planlegger, selv om det kan bli litt utenfor min komfortsone, akkurat nå?

21 dagers meditasjons reise

Den mest effektive måten å høyne dine vibrasjoner, få indre ro og hvile er gjennom regelmessig, guidet meditasjon, som forbinder deg med universet.  Gjennom meditasjoner, manifestasjoner og affirmasjoner tar vi kontakt med universet.

Styrk din intuisjon og følelser til å stole på at alle gode ting kommer din vei. Opplev 21 dager med kraftige guidede meditasjoner som øker vibrasjonen din og forsterker dine manifesterende krefter for å gjøre dine ønsker til virkelighet.

Mer om dette kommer snart!