Eteriske oljer og traumer

Ingen kommentarer til Eteriske oljer og traumer

Traumer
For noen uker siden var jeg på workshop med Regresjonsforbundet. Denne gangen var temaet traumer og også eteriske oljer. Traumer kan vi ha helt ubevisst, det kan vise seg som diffuse smerter, angst, utmattelse, redsel, indre uro. Ved hjelp av regresjonsterapi kan vi finne rotårsaken. Som Regresjonsterapeut har jeg sett utallige som har fått ny innsikt og større forståelse for sine plager. Og ikke minst en bedre hverdag.
Du fortjener å ha det bra!
Eteriske oljer er supre til å støtte denne prosessen, gjerne i sammen med regresjonsterapi.

Her er noen oljer som kan være fine i forhold til traumer og andre opplevelser:
Geranium – også kalt den emosjonelle healeren, fordi den støtter deg i å tilgi, åpne deg og stole på andre mennesker igjen. Ofte fra en situasjon der det har vært tap av tillit i et forhold

Clove – støtter deg under frykt for avvisning fra andre, det å føle seg svak, maktesløs og utrygg fra å gjøre en forandring fordi du er rundt en eller flere dominerende mennesker som kanskje kontrollerer deg til en viss grad. Hjelper deg til å frigjøre deg fra dette, stå opp for deg selv, mot, beskyttelse, klare å si «nei» og sette grenser. Dette kan være grunnet traumer helt ned til barndommen, hvor det kanskje har vært en eller flere som har vært voldelig, misbrukt deg eller manipulert deg til å tro at du ikke har noe stemme i livet, eller klarer å leve uten dem.

Helichrysum – er en fantastisk healende oljer for smerter knyttet til følelser. Sterke emosjonelle smerter grunnet traumer, savn eller mistet noen eller noe viktig i livet som har gjort at hverdagen har snudd seg opp ned på hode, følelsen av håpløshet eller tidligere har opplevd misbruk

YlangYlang – Løser også opp i emosjonelle traumer fra fortiden, spesielt traumer som utløser sinne, frustrasjon og tristhet. Følelser som har blitt liggende inne i kroppen, kan løsnes opp i og frigis så du får en følelse av nytelse og glede for livet.

Jasmine – dette er oljen for seksuelle traumer som overgrep, dominans, vonde opplevelser rundt samleie. Denne fremmer blant annet trygghet, selvaksept og følelsen av at det intime fremmer noe gode opplevelser fremfor vonde.

Juniper Berry – Super for deg som er mørkredd. Dette er oljen hvis du plages av mareritt, irrasjonell frykt, unngår å sove fordi du for eksempel er redd for dine egne tanker og en forstyrret søvn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.