Eteriske Oljer -doTerra

Ingen kommentarer til Eteriske Oljer -doTerra

Første gang jeg var i kontakt med eteriske oljer var når Norsk Aromaterapi skole hadde praksis på sykehuset der jeg jobbet på begynnelsen av 90 tallet. Etter arbeidstid kunne man få en time med aromaterapi hos en av elevene. Aldri har jeg vell vært så avslappet som etter den behandlingen. Senere brukte jeg ofte Lavendel olje i badekaret, når jeg virkelig trengte et avslappende bad.

De siste årene har jeg ofte hørt om «oljeklasser», doTerra og hvor bra de var. Jeg er alltid interessert i naturlige løsninger,både på hverdagsplager,smerter og sykdom. Og prøver å ha en balansert sunn livsstil.

Etter at jeg kjøpte familie pakken har jeg, venner og familie fått testet ut oljer mot kroniske smerter, søvnløshet, Kronisk utmattelse/Me, tykkere hår, overgangsalder og flere andre ting.

Og kan det være noe bedre enn at man kan bruke noe helt naturlig som kroppene våre kjenner igjen og dermed tar opp lettere. Og er bra for miljø i tillegg.

Ønsker du å høre mer om dette, prøve en naturlig løsning på dine utfordringer?

Ta kontakt jeg hjelper deg så gjerne.

Kjøper du en av olje pakkene blir du også automatisk med i:
– doTerra, du får mulighet til å kjøpe oljer med rabattert pris.
– Du får adgang til With Love sine oljeklasser. Gratis både på FB og Live i Porsgrunn. Du får du også tilgang til vWith Love sine ressurser og veiledning der.
-Tilgang til FB sider der du kan stille spørsmål, inspirasjon, få opplæring, E – opplæring og gratis oljeklasser.

Velkommen til vår oljefamilie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.