Eteriske Oljer -doTerra

Ingen kommentarer til Eteriske Oljer -doTerra

Første gang jeg var i kontakt med eteriske oljer var når Norsk Aromaterapi skole hadde praksis på sykehuset der jeg jobbet på begynnelsen av 90 tallet. Etter arbeidstid kunne man få en time med aromaterapi hos en av elevene. Aldri har jeg vell vært så avslappet som etter den behandlingen. Senere brukte jeg ofte Lavendel olje i badekaret, når jeg virkelig trengte et avslappende bad. De siste årene har jeg ofte hørt om «oljeklasser», doTerra og hvor bra de var. Jeg er alltid interessert i naturlige løsninger, som hjelper uten bivirkninger. De siste årene har jeg hatt kroniske smerter, søvnløshet og kronisk utmattelse. Og det eneste jeg fikk fra legen var medisin på blå resept. Så i min søken etter noe som hjalp fant jeg endelig disse eteriske oljene. De har vært med på å endret mitt liv! Endelig har jeg ikke smerter daglig, sover hver natt og har mer energi. Det går fremover! Jeg har også tatt noen andre grep. Har også fokus på ernæring, kosthold med færre karbohydrater, mere fett, økologisk kylling kraft og mer magnesium.
Hvile og aktivitet i balanse, meditasjon og turer i naturen. Alt dette er grep jeg tenker har vært med på å gjøre min helse bedre. Nå ønsker jeg å kunne hjelpe deg med det samme.

Kan du tenke deg å prøve ut en naturlig løsning på dine utfordringer? Og i tillegg få en sunnere livstil, bedre helse og hverdag?

Ta kontakt så hjelper jeg deg.

Jeg er også med i With Love sitt oljeteam og ved å benytte deg av dette tilbudet, får du også tilgang til våre ressurser og veiledning der. FB sider der du kan stille spørsmål, inspirasjon, få opplæring, E – opplæring og gratis oljeklasser.
Velkommen til vår oljefamilie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.