Kurs – Grupper – Oljeklasser

Her er en oversikt over kurs – Grupper – Workshop som jeg holder

«The Art of Life» Kurs
Kurs med tema for høyere livskvalitet og selvutvikling.
Meditasjon – Energirens – Fellesregresjon – dagens tema
Nye kurs starter igjen nå i september. Det blir flere utover året.
Dato: Lørdag 07.september kl 10 -14
Inkl lunsj, kaffe/te
Pris kr 450,-

Meditasjonskurs
Meditasjons Kurs med tema for høyere livskvalitet og selvutvikling.
Meditasjon – Energirens – Fellesregresjon – kveldens tema

Meditasjon har for meg blitt noe jeg bare må gjøre. Etter en meditasjon kan jeg nesten kjenne stresshormonene synker, konsentrasjonen økes. Jeg kjenner meg balansert og har ny energi. I dagens samfunn har vi både indre og ytre stress rundt oss. Noe som gir mange indre uro og tankespinn. Det er ikke alltid vi kan gjøre noe med stresset eller omgivelsene rundt oss. Men vi kan alltid ta noen minutter ,puste godt, meditere og endre hvordan vi reagerer på stresset. Her vil du lære noen teknikker du kan ta med deg i hverdagen og med enkle grep gjøre din hverdag litt bedre. Ved hjelp av eteriske oljer kan vi forsterke den positive effekten av meditasjonen. Jeg vil derfor bruke forskjellige eteriske oljer fra doTerra i meditasjonene.

Ny forskning viser at meditasjon kan styrke konsentrasjonsevnen, redusere stress og skape nye positive endringer i hjernen. Og ulike former for meditasjon har ulik effekt.

Nye kurs starter i september. 8 ganger, varighet 60 min.
Målgruppe: Voksne damer Sted: Energihagen,Stathelle
Starter: onsdag 4.September – november
Pris: kr 1800,-
Early Bird pris kr 1500,- ved påmelding med vipps før 1.august, til Tlf: 91842783 Vigdis Settem

Oljeklasser
Jeg begynte med oljene for å bedre min egen helse. Og merket fort effekt av de. doTerra sine eteriske oljer er av veldig høy kvalitet. Jo mer jeg bruker de, jo mer overbevist blir jeg hvor bra de er. Siden jeg selv har fått så god effekt av de, ønsker jeg også at flere skal få denne muligheten. Dette er en fantastisk mulighet til å bedre din helse, få en naturlig livsstil og leve mer miljøvennlig.Jeg holder jevnlig oljeklasser her hos Energihagen. Er også med i With Love by Moen sitt team der vi holder jevnlige oljeklasser i Porsgrunn, med forskjellige temaer.

August er tema Yoga og Meditasjon både på Oljeklasse hos With Love by Moen, Porsgrunn og her på Energihagen.

På oljeklassene vil jeg informere mer om :
Oljene, hvordan vi kan bruke de i hverdagen.
Oljene – vår naturlige hjelper.
De 3 måtene å bruke oljene på
Family Kit
Hvorfor doTERRA
Hvorfor fordelskunde

Noen ganger får du olje tilpasset deg.
Andre ganger lager vi badesalt/fotsalt med Epsom salt/magnesium og eteriske oljer. Da vil oljeklassen koste kr 150,-
inkl Kaffe/te
Oljeklasse på With Love 07.august kl 18-20 Tema: Yoga og meditasjon
Påmelding Tlf 91842783

Fellesregresjon
Denne kvelden vil jeg guide deg gjennom en meditasjon/fantasireise og en Fellesregresjon tilbake i tid. Jeg vil også gjennomføre en Energi rens og fortelle litt mer om både regresjonsterapi og energirens. Vi vil også ta en «reise» til din indre veileder. Kanskje han har en beskjed til deg.

Regresjonsterapi
Regresjonsterapi omfatter minner fra det nåværende livet og det noen kan oppfatte som liv vi har levd før. Enkelte av minnene kan være lagret i underbevisstheten. Med regresjonsterapi kan vi løse konflikter fra fortiden som har forstyrret vårt mentale, emosjonelle og fysiske velvære. Dette kan ha gitt oss blokkeringer, som etter hvert har gitt oss forskjellige problemer.
I en avslappet tilstand vil du bli veiledet tilbake til en opplevelse. Ved å gå til roten av problemet forløser vi blokkeringene og transformerer det på en måte som både er trygg og strukturert.

Regresjonsterapi når lenger og helbreder dypere på det fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige plan enn de fleste andre terapier. Få med deg denne spennende temakvelden!

Sted: Stathelle
Tid:Starter opp igjen i september kl 18-20
Pris: kr 450,- Kaffe/te inkl
Max 5 stk pr kveld.

Hjertelig Velkommen!

Regresjonsterapeut Vigdis Settem
Mail: v@energihagen.no T: 91842783