Eteriske Oljer fra DoTerra


Eteriske oljer

Kan du huske tilbake til en varm sommerdag, luktene, kanskje det var lukten av en rose du luktet. Da har du opplevd disse aromatiske egenskapene som eteriske oljer har. De er naturlige og den flyktige aromatiske forbindelsen finnes i frø, bark, stengler, røtter, blomster og andre plantedeler. De kan være både vakre og kraftig duftende. I tillegg til dette har de vært brukt til matlaging, skjønnhetsbehandling og helsepraksis.
Over 3000 varianter av flyktige aromatiske forbindelser har blitt identifisert til dags dato. Og har vært i bruk i hundrevis av år. Eteriske oljer kan brukes til et bredt spekter av emosjonelle og fysiske velværeapplikasjoner.

Jeg begynte med oljene for å bedre min egen helse. Og merket fort effekt av de. doTerra sine eteriske oljer er av veldig høy kvalitet. Jo mer jeg bruker de, jo mer overbevist blir jeg hvor bra de er. Siden jeg selv har fått så god effekt av de, ønsker jeg også at flere skal få denne muligheten. Valgte derfor å bli doTerra olje veileder. Oljene er en fantastisk mulighet til å bedre din helse, få en naturlig livsstil og leve mer miljøvennlig.

Når du velger en DoTerra olje så er du med på å støtte de lokale produsentene, du hjelper moderjord ved å velge et miljøsikkert alternativ og du hjelper deg selv ved å bruke oljene.

I With Love by Moen sitt olje team, som jeg er en del av finner du mange dyktige og erfarne terapeuter. Vi har erfaring både innen eteriske oljer, helse, kosthold, ernæring og naturlig livsstil generelt.
Du får også tilgang til ressursene til alt vi tilbyr. På nettet legger vi jevnlig ut inspirasjon og svarer på spørsmål i vår oljegruppe.
Våre felles oljeklasser holdes hver måned med forskjellige temaer. Vi tilbyr også alle som kjøper oljer fra oss en e-læringsbok og deltagelse på en oil camp. Med dette er du garantert god opplæring av de eteriske oljene uansett hvor du bor i landet eller verden.


Oljene bruker jeg daglig selv og til alle behandlinger her hos Energihagen. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om DoTerra oljene.

Vil du vite litt mer med en gang? Da kan du bare fortsette å lese her. Eller ta kontakt med meg.

INFORMASJON OM ULIKE PAKKER MED ETERISKE OLJER:
Familiepakken inneholder 9 Eteriske oljer, fraksjonert kokosolje, veggie caps og diffuser

Her er en liten beskrivelse på innholdet:
* Peppermint – åpner respirasjons systemet, beroligende for magen, kjølende og super for hodepine og spente muskler. Tett neste, nettopp prøvd å lage en hjemmelaget nesespray funket SUPERT!
* Lavendel – Pleier irritert hud, støtter god og avslappende søvn, beroligende
* Frankiencense – Super oljen – denne kan du alltid bruke når du er i tvil. Min favoritt!!! Smertelindrende, støtter cellefunksjon i kroppen, balanserer humøret, dyp konsentrasjon og god å blande en dråpe i dine hudpleieprodukter.
* Wild Orange – Oppløftende, reduserer angst følelser, hjelper fordøyelsen, smaker supert i drikkevann eller smoothie. GLA oljen kaller jeg denne.
* Sitron – Rensende & avgiftende, naturlig vaskemiddel, hjelper for fokus & gleder og støtter fordøyelse og leveren. Sitron gjør kroppen basisk.
* Oregano – Sterkeste og mest potente oljen, bør alltid blandes ut med fraksjonert kokosolje eller annen baseolje. Kraftig antioksidant, støtter immunforsvaret og fordøyelsen. Super i pizzasause, kun 1 dråpe!!!
* Rosmarin – Skjerper konsentrasjon, oppkvikkende, hjelper på fokusering og super i marinader, brødkrutonger osv. Oppskrift: 3 skiver brød etter ønsker, 2 ss olivenolje, 1 dråpe rosmarin, 1 ts himmalayasalt. Stek på 180 grader i 15-20 min.
* Zen Guest – Støtter fordøyelsen, roer ned magen og hjelper på magesmerter, opplåst mage og kvalme. Reduserer gass og super for fordøyelsesbesvær.
* On Guard – Støtter immunsystemet, renser luften, naturlig vaskemiddel & antibac
* Diffuser – Luftspreder – Fylles med kaldt vann, og tar i dråper med eteriske oljer. Sprer virkestoffene fra oljene ut i rommet. Min favoritt for allergiplager: 4 Dråper pepperminte, 5 dråper sitron og 3 dråper lavendel. FUNKER supert når jeg merker øynene klør og nesa renner.
* VeggieCAPS – Tomme kapsler som brukes til å ta oljene innvortes som et kosttilskudd eller som en kur. Eks: Oregano kur:
* Fraksjonert kokosolje – Baseolje som brukes til å blande ut oljene på huden og for innvortes bruk. Denne er flytende. Vanlig kokosolje stivner.

* Gratis medlemskap i DōTERRA – Slettes automatisk etter 1 år om du ikke har brukt dette.
Denne pakken koster:
Euro: 268,75 det er Ca kr. 2800,- Inkludert porto og mva DōTERRA medlemspris
Verdi kr. 4500,- (En god investering, da har du det meste)
I April får alle som bestiller for 200 PV (Familiepakken gir 215 PV) Oljen som heter Blue Tansy med på kjøpet. (Har nettopp fått min og gleder meg til å teste ut)
Info om Blue Tansy og bruksområder:
* Såre og smertefulle muskler og ledd
* Kviser og uren hud
* Inneholder antihistaminer, kan brukes på sessongplager/allergier
* Oppløftende effekt samtidig som den kan regulerer uro & engstelige følelser
* Antibakteriell
* Positiv fremmer som påvirker inspirasjon, energi og motivasjon

Basic KIT Inneholder det mest nødvendige 6 oljer og fraksjonert kokosolje (Men ingen diffuser som er favoritt her i huset.)
* Zen Guest, Lavendel, Sitron, Peppermint, Wild Orange, On Guard og fraksjonert kokosolje. Gratis Medlemskap i DōTERRA slettes automatisk om du ikke har brukt det på 1 år.
Denne pakken koster:
Euro: 129,75,- det er Ca kr: 1450,- inkludert porto og mva DōTERRA medlemspris
Verdi kr. 2200,-

Egen Pakke: Sette sammen en pakke på 100 PV for å få det GRATIS medlemskapet slik at du har medlemskaps fordelene. Her kan jeg hjelpe deg å finne oljer som støtter din helse og det du trenger.
VIKTIG – MEDLEMSKAP er ikke noen forpliktelse til videre bestillinger, du må ikke huske å avbestille produkter. Det er KUN om du velger å legge inn en LRP bestilling som du må huske å endre på hva du vil ha i den neste mnd bestillingen. Dette hjelper og veileder jeg dere med om dere skulle ønske å ha en bestilling inne slik at dere kan teste ut flere av de gode produktene laget på oljer eller andre produkter som tannkrem, sjampo, såpe osv. der kan dere også bygge opp høyere rabatt og få poeng tilbake du kan kjøpe oljer for. Dette skjønte jeg ikke helt selv i starten men glad jeg valgte å ha denne da jeg har fått masse gratis oljer og produkter pga av dette. Det lønner seg å få med seg de fordelene man kan. Det kan virke overveldende i starten og da er det greit å ha noen å spørre som har prøvd dette selv.Så bare spør!

Ønsker du en bestilling?
Sende meg en mail, med hvilken pakke du ønsker og kontaktinfo:
Fornavn:
Etternavn:
Fødselsdato:
Adresse:
Tlf:
Mailadresse:

Ønsker du å bestille selv, kan du gå inn på min doTerra web side, bruk min id:6803805

1.Gå til http://www.mydoterra.com/vigdissettem
2.Klikk på Join&save
3.Velg Wholesale customer om du bare skal kjøpe til eget bruk, eller Wellness advocate om du ønsker å bli forhandler
4. Følg instruksene
5. Bruk ID:6803805

For mer informasjon og inspirasjon om oljene kan du søke opp Facebook gruppen: Energihagen eteriske oljer dōTERRA, så legger jeg deg til i denne gruppen.

Når du har bestilt oljer og blitt medlem legger jeg deg også til i mine nettverks olje grupper. Da blir du del av et stort nettverk med andre som bruker oljene. Her kan du søke opp ting du lurer på, sende inn spørsmål og få inspirasjon. Du får mulighet til å bli med på månedlige oljeklasser. Jeg blir også din oljeveileder, så det er bare å sende spørsmål i gruppen eller direkte til meg så hjelper jeg deg gjerne!

Bare ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Det er lettest gjennom mail, messenger eller meldinger. Hvis du vil kan vi også ta innmeldingen over tlf.

Uansett om du kjøper en olje eller en stor startpakk du har tatt et klokt valg! Et skritt på veien mot en mer naturlig livsstil, og jeg gleder meg til å veilede deg på veien.

Velkommen til en fantastisk olje verden!

Vigdis Settem
Mail: v@energihagen.no
Tlf: 91842783