Healing

I 2005 åpnet min healing kraft seg for første gang bevisst. Begynte da med Reiki healing. Ble godkjent Reiki Healer I II og III, i Årene 2005-2008.

Reiki er både en healing- og selvutviklingsmetode, som kan brukes på nærsagt alt: For healing av sykdommer og ubalanser, både fysisk og psykisk, for å skape bedre balanse mellom våre forskjellige sider; kropp, sinn, følelser og sjel. Reiki kan også brukes psykologisk for å rense opp i alle problemer og vokse som menneske. Reiki understøtter all utvikling på alle plan, enten det er helsemessig, når det gjelder evner og talenter eller som erkjennelsesvei.

Har også vært på flere Uniqe Mind ESP kurs med Deborah Borgen som kursleder og bl.a lært mer om healing. Nå jobber jeg intuitivt når jeg healer. Jeg er kun en kanal og healingen kommer fra høyeste reneste kilde. Det kan også komme beskjeder til deg under en healing.

Dette har vært med på å åpne flere muligheter hos meg til å kunne hjelpe andre. Fra jeg var liten har jeg alltid visst at det var noe mer i denne verden. Og det åndelige har alltid opptatt meg mye. Jeg har alltid likt å hjelpe mennesker og har også jobbet i helsevesenet i mange år.
Noen kommer for å fylle på litt energi i en stresset hverdag og andre har kroniske og andre sykdommer. Når jeg healer går kraften dit den trengs mest. Noen ganger kjenner du virkningen raskt og andre ganger må du gå noen ganger.

Du kan bestille time her hos meg. Du kan også bestille fjernhealing , da avtaler vi en tid, der du er et sted der du har ro rundt deg.

Energirens
Mange har blokkeringer som kan komme av andres energier, tankemønster og sjelsfragmenter. Dette gjør at selvutvikling blokkeres, og andre plager kan oppstå. Før en healing og regresjon tar jeg alltid en energirens før vi begynner. Energirens kan også taes som en selvstendig behandling. Dette gjør at Healingen og regresjonen kan gå dypere.

Facebook

Twitter

Email

Share