Det er SOMMERSOLVERV

Det er SOMMERSOLVERV – Tid for å feire sommeren og manifestere dine ønsker

I dag (20.06.23 kl 22.51) står solen på sin høyeste posisjon på himmelen. Dette er starten på sommeren og den lyseste dagen i året. Og en dag da vi kan oppleve oss mer i harmoni med energiene rundt oss. Det har også blitt sagt at på denne dagen er sløret mellom denne verdenen og høyere dimensjoner på sitt tynneste. Nyt denne dagen i naturen og se sommeren blomstre, hør humlene suse, kjenn på vannet og kjenn solstrålene som gir deg ny inspirasjon og energi.

Sommersolverv er en av de sterkeste og mest kraftfulle dagene. Perfekt dag å manifestere dine ønsker. På denne dagen er det åpning for endringer og nye begynnelser. Vi starter en ny årstid – Sommeren. Åpne opp døren til lyset og kjærligheten med godhet og åpenhet til det du møter.

Bruk denne sterke energien fra sommersolverv til å finne frem dine drømmer og manifestere de. For ditt prosjekt eller din livskraft. Takk for alt det som du allerede har i livet ditt! Ta valg med hjertet og som gir deg gode følelser!

Manifester dine ønsker

 • Se for deg at det allerede har skjedd
 • Bruk alle sansene
 • Se det for deg med masse kjærlighet
 • Kjenn på den gode følelsen
 • Hvordan kjennes det?
 • Hører du noe?
 • Lukter du noe?
 • Bare vær i det
 • Integrer dette i hele deg og la det fylle deg
 • Og vit at dette kanskje allerede er oppfylt
 • Kjenn på gleden, som om dette allerede er oppfylt

Da vil jeg bare ønske deg en god sommersolverv og at alle dine ønsker blir oppfylt!

Følg oss :
error
fb-share-icon