Innkalling til styremøte

Innkalling til styremøte

Sak: Planlegging av 2024 og ditt liv.

Sted:  Zoom/over nett

Hva gjør du når du lever det livet din sjel ønsker, og det du er ment for? Bli med å skap ditt liv og nå dine mål. Det har vist seg at de som skriver ned sine mål og  planlegger veien dit, har mye større sjanse for å lykkes.  Planlegg livet ditt før noen andre gjør det. Bli med på workshop og planlegg for suksess, det livet du ønsker.

Min visjon er å bidra til at alle mennesker får tilgang til sine ressurser og kan bruke de i harmoni med seg selv og i verden.

Workshop :

Skap ditt liv og nå dine mål: I løpet av livet kan mye endre seg. Også våre mål. Derfor setter jeg alltid av litt tid to ganger i året og planlegger neste halvår. Vil du være med å sette deg nye mål, fullføre dine drømmer og visjoner.  (Hvorfor vente?) Vi starter med å lage en plan i forhold til dine grunnlegende verdier og interesser. Noen tar også en årlig sjekk om mål og verdier fortsatt er riktig. Eller om noe må justeres på.

Her viser jeg deg verktøy og coacher  deg slik at du finner dine  verdier og når dine mål.  Bli med og bruk tid for deg og fremtiden din. Du har hørt den om at hvis ikke du planlegger og setter deg dine mål, på hva du skal. Da gjør noen andre det. Ta styring på ditt eget liv! Hvis du fikk de verktøyene og ressursene du trenger til å skape deg det livet du drømmer om. Hva skjer i livet ditt da?

Hvorfor sette mål og hva er fordelen med det?

Det kan du lese mer om her

Følg oss :
error
fb-share-icon