Fellesregresjon 22.juni 2022

Vi feirer med Gratis fellesregresjon denne kvelden

Jeg feirer 10 år som regresjonsterapeut nå i juni og 500 følgere her på Energihagen sin FB side. Jeg besto også eksamen i NLP Practitioner nå i juni, ja så her er det mange grunner til å feire.


Som en takk til dere som følger meg og trykker likes og kommenterer så ønsker jeg å gi dere en GRATIS fellesregresjon. Den vil foregå i facebook gruppen Energihagen – Regresjon og healing den 22.juni kl 19.

Denne kvelden vil jeg guide deg gjennom en meditasjon- og en Fellesregresjon tilbake i tid. Vi starter kl 19 og vi er ferdige inne kl 20. Her vil du komme tilbake til forskjellige land, og kanskje du vil oppdage et tidligere liv i en helt annen verdensdel. Jeg vil også gjennomføre en Energirens, for å ta vekk alle energier og tankemønstre vi ikke trenger mer. Energirens er også med på å rense og balanserer dine chakra.

HVA ER REGRESJONSTERAPI

Regresjonsterapien tar utgangspunkt i glemte opplevelser som ligger lagret i underbevisstheten og kroppen. Slike opplevelser kan stamme fra barndommen eller tiden før fødselen, eller det som kan oppleves som et tidligere liv. Disse minnene kan virke forstyrrende på vårt mentale, følelsesmessige og psykiske velvære.

Vi kan arbeide direkte med fysiske og psykiske problemer fra det nåværende livet, men vi kan også velge å forflytte oss til et tidligere liv med et tilsvarende tema og bearbeide problemet der. Dette kan gi en nødvendig avstand og mindre følelsesmessig belastning for klienten.

Man trenger ikke å tro på reinkarnasjon for at denne terapien skal gi virkning. Men som en arbeidsmodell tar vi som utgangspunkt at sjelen kommer tilbake til livet gang på gang for å arbeide videre med bestemte temaer og etter hvert løse opp i dem. Kroppen og sinnet bærer åpenbart på minner om hendelser og inntrykk som kan gi seg psykiske og fysiske utslag. Migrene eller kroniske ryggsmerter kan fortelle noe om en ulykke eller skade i et tidligere liv. Kronisk sår hals kan stamme fra kvelning, hengning eller drukning. Frykt for innestengte rom kan skyldes opplevelser i fengsel, og så videre.

Ofte er det vanskelig eller umulig å forklare disse psykiske og fysiske symptomene ut fra det livet vi lever nå. Regresjonsterapien kan hjelpe oss til å finne en slik forståelse. Vi kan forsone oss med situasjoner vi ikke forsto, få lindring fra spenninger og symptomer, og tilgi og forstå mennesker vi har kanskje har et vanskelig forhold til.

Du kan lese mer om regresjonsterapi her

Påmelding

Du kan sende meg en mail : v@energihagen.no eller søke opp gruppen Energihagen Regresjonsterapi og healing på facebook, så legger jeg deg til.
Meld deg på, dette blir gøy! 

Lag deg gode sommerdager.

Følg oss :
error
fb-share-icon