Endringens tid

Dette året har vært veldig spesielt for de fleste av oss. Og det har vært tøft for mange. Men for noen har det også gitt litt mere ro. Kanskje blitt mer bevisst på hva som betyr mest og at de nære ting kan være det viktigste. «I de stille stunder skal du finne dine svar» har jeg blitt fortalt. Og dette året med mer ro, flere turer i naturen, kurs og andre gode ting, har gjort at jeg nå «ser» ting klarere. Og det skal jeg holde på. Det sies at dette året er starten på en spirituell reise og en oppvåkning for mange. Ikke tvil om at mye skjer ihvertfall.

Denne våren har jeg også hatt en fotokunst utstilling som het «Transformation». Jeg syns tittelen passet i denne endringens tid. Hvor hovedbilde er som du ser under symboliserer en endring med sommerfuglen, blomstene og fargene.

Transformation

Følg oss :
error
fb-share-icon